Свака земља има своју традицију на венчањима. Штавише, обичаји се разликују од места до места. Међутим, вероватно најраспрострањенији и најпознатији обичај широм света је бацање бидермајера. Ова традиција постоји стотинама година, а правило је једноставно - млада баца свој бидермајер преко рамена у групу жена. Која ухвати букет, наводно ће следећа прошетати до олтара. Један мушкарац на Реддиту је испричао да је изазвао пометњу на венчању своје свастике, када је спречио своју девојку да ухвати букет, преноси Миррор.

Наиме, његова девојка и он отишли су на венчање њене сестре, за које каже да је то био сјајан догађај и да су ствари ишле добро већи део вечери. Био је то први пут да је упознао мајку своје девојке, док је остатак породице упознао раније.

Фото: Профимедиа

 

 

- Кад је дошло време за бацање бидермајера, моја девојка је била једна од дама у групи која је покушавала да га ухвати. Мислио сам да имам прилику да будем духовит и подигнем расположење, па сам стао иза Меги и бацио цвеће на под пре него што је успела да га ухвати. Нисам знао да ли би га она заиста ухватила, али свеједно сам то урадио. Радио сам то из шале, што сам мислио да ће свима бити очито (био сам 0,0001% озбиљан, заправо нисам заинтересован за брак. У 20-им сам) – поделио је своју причу овај мушкарац на Реддиту.

Каже како заиста није имао лоше намере и да није покушавао никога да узнемири, мислио је да ће се остали гости насмејати овом потезу. Корисник Реддита је наставио:

- Након што сам бацио букет на под, чуо се колективни уздах, након чега је уследила непријатна тишина. Било ми је мало непријатно, али сам се ипак насмејао како бих невербално свима показао да је то била шала. Нико се није насмејао. Након неког времена, тренутак је прошао и сви су започели с вечером. Нико није разговарао са мном и добио сам неколико ружних погледа. Мајка моје девојке ме на крају повукла у страну и (с великим поштовањем) замолила да одем. На шта сам ја пристао. Нисам хтео да изазовем сцену.

Фото: Профимедиа

 

 

Додаје да су након неколико недеља његова девојка и њена сестра заборавиле на овај инцидент, али њихова мајка је и даље чудна у вези с тим. Од тада није разговарао с њом. Тражећи савет других корисника, упитао је: "Да ли је ово био безобразни потез? Или је то била само олака шала која је погрешно протумачена?"

У коментарима је већина људи осудила овај потез, па му је тако једна особа написала: „Ти си безобразан. То је традиција коју многи људи не узимају к срцу. То не значи да аутоматски мораш да будеш у браку". Неко други је написао: "Направио си непотребну сцену и нарушио си однос с девојком и њеном породици".

БОНУС ВИДЕО: