Такмичар "Никад није касно", Петар Спасојевић (61) расплакао је све присутне у емисији када је запевао песму "Свирајте ноћас само за њу", коју је посветио преминулој супрузи.

Он је у свом профилу открио да је учешће у емисији посветио супрузи Зорици, која је између његова два наступа преминула после дуге борбе са опаком болешћу. Петар је након њене смрти наставио такмичење, а сада је све у студију довео до суза.

- Вечерас певамо песму која нема цену, пошто је моја супруга преминула. Прошли пут када смо били овде, она је била добро, сад је ситуација таква и за ћерке, и за моје пријатеље и за све који ме знају - рекао је Петар пре свог наступа.

Чланови жирија, водитељ, публика и специјални гости плакали су након његовог емотивног наступа, а када се песма завршила сви су устали и поздравили Петра великим аплаузом.

 

 

Када су се емоције мало смириле, жири је похвалио Петра и његов наступ, а посебно признање су му одали због храбрости и достојанства које је показао.

- Једва сам се контролисала, у пар наврата сам се распала. Ја Вам од срца захваљујем на оваквој изведби, још увек не могу да се саставим – рекла је кроз сузе певачица Тијана Дапчевић.

Композитор Саша Маре Милошевић рекао је Петру да увек може да рачуна на њега.

- Тешко је било причати сваки пут када је Петар певао, сада је посебно тешко. Нисам уопште знао ово што сам сада чуо, прими моје саучешће и у име свих нас присутних овде. Честитам ти на достојанству, уметности и твојој величини, заиста невероватно. Жао ми је што нисмо имали прилику да те слушамо тридесет година уназад, али сам ја оптимиста и гледам у живот, гледам у сутра и због оних који су са нама били до јуче. Ти знаш да имаш због кога да наставиш и знам да ће срећа бити обострана и онострана ако то буде тако. Ако на било који начин могу да ти помогнем, увек можеш да рачунаш на мене – додао је Маре.

Фото: ТВ Прва принтскрин

 

 

- Петре, хвала ти на овоме, твоја супруга је поносна на тебе. Ово није флоскула и желим одавно то да кажем, а вечерас ми се испунила жеља. Да највећим аплаузом поздравимо творца ове емисије која је препуна емоција, не постоји програм ни емисија на овим просторима као ова емисија, а он је регионални победник, наш Жика – кратко је са сузама у очима додао Енес Беговић.

Жика Јакшић упутио је Петру речи захвалности и охрабрења након овог насупа.

- Петре хвала ти на храбрости, достојанству и љубави. Ја ћу се осврнути на утисак, када искључимо све и ту причу, да смо ову песму слушали, а да нисмо били спремни на то. Заиста изузетан наступ, а много ће то закључити гледајући колико је емоција изашло из тебе у ова три минута - додао је Жика кроз сузе.

Певачицу Тамару Милутиновић такође су савладале емоције због Петровог наступа.

БОНУС ВИДЕО: