Драган је дужи низ година члан жирија, па  је оценио сваког такмичара понаособ. Његова такмичарка Марија Превишић је последња која је напустила његов тим, тако да је изгубио улогу ментора у овој сезони.  

- Добри су кандидати, одлични. Труде се и добро певају, сада одлучује убедљивост и жеља за победом – истакао је музичар на почетку разговора за Гранд.

Фото:Принтскрин/Јутјуб/ Zvezde Granda/АТА имагес

 

Босанац је рекао и кога види као потенцијалног победника: 

– Да будем искрен за сада се нико није издвојио. То све зависи од гласања и пребројавања гласова.

Узимајући у обзир да је изгубио такмичара, његова изјава је невероватна: 

– Па мислим да је то ОК јер просто човек који води емисију сагледава то са једне другачије перспективе, кандидате који би требало после такмичења да оставе утисак и постану популарни, те да својим појављивањем промовишу Гранд и ову емисију – смирено је одговорио хармоникаш.

Фото: В. Данилов

 

Поједини чланови жирија су оценили како има мање добрих певача народне музике него раније, а Босанац је за Гранд открио да ли се слаже са њиховим мишљењем.

– Слажем се, то показује сам број кандидата, али мислим да је то лоше по Гранд, рејтинг и популарност јер мислим да више људи слуша и преферира народну музику. Примарна Грандова публика су ипак људи у средњој доби, а не клинци који то накнадно преслушавају – истакао је музичар.

(Гранд) 

БОНУС ВИДЕО: