Поред свих скандала који је прате, Миљана је проговорила о својој љубави са Ненадом Мацановићем Бебицом, па је открила да планирају венчање у септембру.

– Бићете обавештени благовремено, али планирамо у септембру – рекла је Миљана, па открила да ли раде на беби, будући да због њене операције и компликација након интервенције, она није смела да остане у другом стању из здравствених разлога.

Између осталог, Миљана је говорила и о плановима за будућност, па је нагласила да је дефинитивно завршила са ријалити каријером.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

– Завршила сам са Задругом и ријалити каријером, планирам бизнис да отворим у Нишу и да обезбедим Жељка, за то ћу искористити новац, који је на сигурном код моје мајке и потрошиће се на прави начин – рекла је она за "Еспресо".

Подсетимо, Нишлијка је недавно оптужила свог вереника Ненада Мацановића Бебицу да ју је претукао, а потом је признала да је била у алкохолисаном стању и да је све слагала.

Фото: Инстаграм принтскрин/miljana_kulic_official

 

- Није истина. Лаж је. Напила сам се, посвађали смо се нешто - одговорила је Кулићева на питање да ли је истина да ју је Бебица претукао.

Миљана је више пута показала како се служи свим и свачим како би привукла пажњу на себе, па тако је било и овог пута. Након што је узнемирила јавност наводима да је претрпела физичко насиље од стране свог партнера, Миљана је на свом Инстаграму објавила и прву фотографију са Бебицом, који јој је прешао и преко тога што га је представила као насилника.

БОНУС ВИДЕО: