Певачица је наиме још у децембру отказала планиране наступе, након што је јавно рекла да јој је дијагностикован поремећај познат као синдром укочене особе.

Селин је у петак на Инстаграму објавила да са "огромним разочарењем" није у могућности да наступи на својој светској турнеји, додајући да "стварно напорно ради да поврати своју снагу".

- Са огромним разочарењем данас морамо да објавимо отказивање светске турнеје Цоураге. Тако ми је жао што сам вас све још једном разочарала. Заиста напорно радим да повратим своју снагу, али турнеје могу бити веома тешке чак и када се осећате 100 одсто добро, стоји у изјави.

- Није фер према вама да стално одлажем наступе, и иако ми то слама срце, најбоље је да сада све откажемо док не будем заиста спремна да се поново вратим на сцену. Желим да сви знате, не одустајем... и једва чекам да вас поново видим!

Фото: Профимедиа

 

 

Селин је такође поделила слику пуне листе датума турнеје које су отказане, укључујући концерте у Француској, Белгији, Данској, Пољској и Великој Британији, као и изјаву у којој је најављена вест. У саопштењу се додаје:

- Гајимо сву наду да ће Селин једног дана ускоро моћи да дође у све ове градове у Европи да наступи за своје невероватне фанове, али то време једноставно није сада.

У децембру је певачица открила да јој је дијагностикован ретки неуролошки поремећај који се зове синдром укочене особе и неизлечив је. Стање, које погађа једну од милион људи и узрокује неконтролисано напрезање њених мишића, на крају оставља оболеле као "људске статуе" јер прогресивно закључава тело у круте положаје, остављајући оболеле неспособне да ходају или говоре.

(Блиц жена)