Арсенијевић је признао кривично дело и осуђен је на условну казну са забраном приласка жртви. Тим поводом огласио се и адвокат Нике Илчић, Сандра Танасковић Савић, која је потврдила сазнања, пише "Блиц".

- Окривљени је правноснажно осуђен, чекамо пресуду, а што је најважније код овог кривичног дела, изречена му је забрана приближавања и комуникације са Ником у максималном трајању, као што смо и предложили тужилаштву - истакла је Танасковић и додала:

- Оно што је јако важно, јесте да је подигнута свест о насиљу у породици и да је у овом случају неколико комшија из Нове Пазове позвало полицију и пријавило ово насиље у тренутку док се дешавало. Један комшија им је чак дошао на врата пре полиције и извео Нику из стана на време. То је за похвалу.

Фото: Тикток принтскрин/arsaovde, nedaj.se.nikka, Инстаграм принтскрин/nikailcic

 

Марко се огласио на свом Инстаграм профилу поводом ових дешавања и открио како се осећа.

- Читам ваше коментаре испод моје последње објаве, читам ваше поруке које ми шаљете даноноћно и желим да вам кажем да је сваки ваш коментар и ваша порука стигла до мог срца. Не можете ни да замислите колико ми је ваша подршка у овој ситуацији била светлост која је у мени враћала наду - започео је Арсенијевић и додао:

Фото: Инстаграм принтскрин/arsaovde

 

- Преплавијен емоцијама читам сваки ваш коментар. Хвала вам што ми верујете, хвала вам што имам најјачи комјунити и што сам на својим друштвеним мрежама окупио најбољу публику на свету. У моментима када сам мислио да сам све изгубио да је оно што сам градио годинама пропало због нечега што никада нисам урадио, ви сте стали уз мене и одлучили да ми верујете. Ви сте моја друга породица која ме никада није издала и обећавам вам да ни ја вас никада нећу разочарати и издати, а ускоро се враћамо свакодневним клиповима којима сам измамио осмех многима а то је и циљ друштвених мрежа.

Арса се захвалио и колегама на подршци као и својим пријатељима.

- Не могу а да се не обратим мојим колегама које су ми пружиле подршку. Хвала вам, хвала вам што сте размислили и сачекали да чујете и моју страну приче. И наравно, највеће хвала мојим пријатељима који су се за моју правду лавовски борили док сам ја био спречен да се борим, који су са мојом породицом ноћима пролазили пакао и били им највећа подршка. Хвала вам што сте моји пријатељи! Правда је спора али достижна, а ја ћу стрпљиво чекати своју правду и доказати да насиље уз име и презиме Марка Арсенијевића никада неће моћи да стоји! Ово је уједно и моје последње обраћање везано за ову ситуацију. Све вас волим - закључио је Марко.

БОНУС ВИДЕО:

АКЦИЈА МУП-А: Хапшење шесторице осумњичених због организације проституције

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".