Државна секретарка у Министарству туризма и омладине, и невенчана супруга убијеног Оливера Ивановића, Милена Поповић причала је о својој вези са Игором Јурићем.

Она је на почетку интервјуа признала да је Оливерова смрт била најтежи период у њеном животу, али да је успела да преброди тешке дане и да је после свега поново срећна.

"Оливерова смрт представља најтежи период у мом животу. После толико времена и с ове дистанце могу да кажем да човек уопште није свестан колико је јак и колико терета и боли може да поднесе на својим леђима" искрено признаје Милена и додаје: "Ја сам неко ко се бори, ко има за кога да се бори, то је мој Богдан. Он је у тим данима био моја највећа снага и подршка. Уз његову љубави, али и одговорност, коју сам имала према њему, успела сам да пребродим те тешке дане" .

хттпс://www.инстаграм.цом/п/ЦиQкод9тфњ/?утм_соурце=иг_wеб_цопy_линк&игсхид=МзРлОДБиНWФлЗА==

Не волим да ме ико сажаљева и да ме гледа кроз ту призму читавог живота. То су моји тренуци, буде тешко, али живот иде и не пита вас. Обришем сузе и онда кренем у нови дан, тако и функционишем свих ових пет година.

Признаје да је сада заљубљена и не крије своју везу са Игором Јурићем.

 

 

"Људи спекулишу кад и да ли треба поново да се воли. Склони смо томе да осудимо, али, просто, за љубав не постоји право време. То не можете да планирате. Имала сам срећу да после свега што се десило мени и Богдану пронађем човека с којим данас живим, с којим сам срећна. Ја сам неко коме значи да има некога, неко ко сматра да је љубав најважнија ствар на свету" рекла је она и додала:

"Испуњена сам с те стране. После Богдана, то је један битан сегмент мог живота. Захвална сам Богу, околностима, судбини таквој каква је што сам после свега пронашла неки свој мир и спокој. Као и сви мушкарци. Свака везе и однос имају успоне и падове, свађе... Али све је то лепо и све то тако треба да буде. Једноставно" закључује на крају Милена.

(Република.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".