Станари дома на Вождовцу од јутрос су узнемирени овом информацијом, али тврде да не познају повређеног младића и да им није јасно како је дошло до рањавања, као и да он сигурно није станар дома. Они причају да су се синоћ поједини студенти окупљали испред дома како би се дружили, али за сада није познато више информација.

- Ја сам чуо две верзије приче од другара. Прва је да је то неки момак из дома, а друга је да је дошетао са Трошарине сав крвав. Не знам ко би то могао да буде из дома, притом има 30 година, таквог бих сигурно знао! - испричао је један станар из "4. априла" и додао:

- Другари су ми рекли само да је тај човек сав крвав био око дома. Не знам да ли је дошао баш испред, то нисам питао. Рекли су ми и да је овде било полиције и да га је хитна одвела, али доста људи што је синоћ седело ту је отишло у собе, не знам да ли је ико остао испред. Дом је миран стварно нема никаквих проблема овде, момци који живе овде су супер. Оно што ја мислим јесте да је тај рањени момак само тражио помоћ, не мислим да је одавде искрено.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Девојка која такође живи у "4. априлу" такође није сигурна ко је рањени младић и како је избоден.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

-Од другарице сам чула да је тај дечко убоден. Овде у близини нема никаквих клубова, има један само мало ниже кафић, али ако је тамо убоден, није могао до овде да дође сам. Овде се сви знају, ја стварно не знам ниједног дечка који има 30 година и живи овде. Мислим да је избоден негде другде. Ја сам синоћ заспала раније јер данас имам тест, а синоћ овде јесте било окупљање. Кад је лепо време сви изађемо испред да се дружимо, седимо причамо. Стварно не знам ко би то могао да буде - прича нам једна девојка која живи у дому.

Наша саговорница истиче да овај крај Вождовца може бити проблематичан.

- Чула сам да је ово проблематичан крај, али ја нисам имала проблема. Једино зато што је Бањица у близини, али ја стварно никада нисам имала неки проблем - рекла је она.

Младић који живи у дому рекао је за "Блиц" да је ноћас чуо сирене, али да се није обазирао превише јер ширене у великој улици као што је Војводе Степе нису реткост.

Још једна саговорница "Блиц" из "4. априла" рекла је да се рањавање највероватније десило иза студентског дома, у некој од мањих, бочних улица.

- Мислим да се то десило негде иза дома или можда у насељу горе, мада ако је тешко повређен, не може он пуно да шета да дође до овде. Сва та места где је могао да буде је сигурно десетак минута пешке - каже једна од девојка.

БОНУС ВИДЕО:

БУКТИЊА КОД ЋЕЛЕ КУЛЕ: Запалио се градски аутобус у Нишу

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".