Треп извођач Давид Љубеновић Девито наводно је у албум уложио много новца, а многи спекулишу да је реч о цифри од 250.000 евра, али је скандал настао када је раскринкана његова лаж да снима дует са латино звездом.

- Не желим да причам о цифрама, да не секирам народ што би рекао брат Ђани! Колико уложиш, толико ти се и врати. На промоциј албума “Плава крв” појавио и познати европски јувелир Абтин Аббаси, који му је на поклон донео огрлицу од дебелог ланца са дијамантима и велики привеском који представља маску која је његов заштитни знак. Огрлица је донета у посебно дизајнираној кутији, а сви присутни су били запањени вртоглавом вредношћу уникатног накита који износи преко чак 200.000 евра.

ФОТО:АТА

 

Међутим, репер Девито се посебно поноси дуетом са латино звездом Нати Наташом с којом је најавио и спот, а судећи по објавама њен менаџер наш певач је све то измислио.

хттпс://www.инстаграм.цом/п/Цсј7к1еоwxЛ/?утм_соурце=иг_wеб_цопy_линк&игсхид=МзРлОДБиНWФлЗА==

- Објављен је и дует са Нати Наташом, до ње смо дошли преко менаџера, људи који се баве спајањем других људи по Европи. Имао сам жељу да сарађујем са њом, сарадња је плаћена, знам да ће то сви да ме питају. Циљ ми је да ширим тржиште, колико је то могуће. У преговорима смо за спот - казао је он.

Наиме, огласио се близак сарадник латино звезде Превис Даниел Х, који је демантовао да је певачица сарађивала са српским музичарем, те да се, како је рекао, "ситуација решава".

Наиме, након што га је један корисник друштвене мреже Твитер замолио да потврди да ли је једна од најпопуларнијих певачица Јужне Америке снимила дует са Девитом, Данијел је одговорио.

- Нисте могли да видите уметницу, нити било кога из њеног тима да промовише песму. Колаборација не постоји и ситуација се решава - написао је Данијел на Твитеру, а након што је следећа корисника тражила конкретну потврду да ли је у питању Нати или не.

- Не, није Нати и нема никакве везе са дотичним - закључио је он.

Са друге стране Девито је организовао промоцију свог новог алубума, те су се скупили многи млади извођачи.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".