Изгледа да су поруке на шоферкама туђих аутомобила постале прави тренд на друштвеним мрежама, јер свакодневно имамо прилике да видимо нове, занимљивије, хумористичније фотографије непотписаних папирића.

Ове недеље титулу најјаче поруке освојила је особа окарактерисана као "Поштен али без пара".

Наиме, на Фејсбук страници "Прометне згоде и незгоде" недавно је осванула фотографија са хрватских улица на којој се може видети занимљива порука неименоване особе која је након што је, по свему судећи ударила или огребала туђи аутомобил, оставила поруку која је насмејала многе.

- Извињавамо се, мало смо вас закачили. И не види се баш, али ако уочите штету је**га. Нисмо нешто при парама - написано је на поруци стављеној испод брисача аутомобила који је претпрео "невидљиву" штету.

 

 

Порука је многе на интернету насмејала до суза, те су многи појурили у део за коментаре.

"Па добро, поштено од њега", "Ево ми идеје за следећи пут", "Зато и јесте без пара јер је поштен", били су неки од коментара.

Поштење полако постаје посао за губитнике

Један је ипак дао опширно објашњење правог поштења, на основу личног искуства.

- Мој ауто је изударан са свих страна, имам четири или пет боја туђег лака по ауту. Последњи пут ми је неко на паркингу ударио браник да су копче попуцале и сад имам зип везице. Никад никакве поруке ни извињење нисам добио, али баш никад. А ја једном тек благо огребао неки стари ауто. Био сам пристојан и јавио се власници која је одмах видела само евре. Отишли смо до осигурања, цео дан сам изгубио јер је госпођа хтела да узвуче неку сићу од мене. Да сам само отишао не би ни знала да се ишта догодило - поштење полако постаје посао за губитнике и бу*але - стоји у још једном коментару испод објаве.

БОНУС ВИДЕО: