Марс је 20. маја је ушао у знак Лава, а ово је пропраћено изазовним аспектима Јупитера и Плутона, па је на дневни ред дошла једна тема коју би требало да решимо како бисмо били опуштенији током његовог проласка кроз знак Лава који ће трајати до 10. јула. Теме овог Марса су љубав, способност уживања у животу, страст која нас буди и покреће на деловање, однос са децом и друштвени живот. Требаће нам више пажње, а када је не добијемо осећаћемо се љуто и одбачено. Експресивније ћемо изражавати осећања. Таштина, претерани понос и его могу да буду проблем, посебно ако им се препусте да воде игру. Будући да ће се Марсу у јуну придружити и Венера, пред нама је месец страсти и љубавног ватромета.

Фото: Профимедиа

 

 

Неки ће се заљубити, неки уживати у завођењу или доживети романсу која ће их пробудити. Такмичимо се за централно место у нечијем животу како бисмо били признати. Јача страх од критике, напуштања и понижења. Пошто смо сада у првој недељи Близанаца, такође, можемо открити да примењујемо већу количину непријатељске енергије Марса на ствари као што је доношење одлука, што значи да ћемо правити грешке и деловати импулсивно. Енергија која следи у периоду од 22. до 28. маја је дефинисана као превише исхитрена, а 3 хороскопска знака ће то посебно осетити на својој кожи. Утицај овог Марса нарочито ће осетити Рибе, Близанци и Јарчеви, пише портал Yоур танго.

Ован - театрално скретање пажње

У вашој глави се дешава много тога, али ви не увиђате да вас то тера да се понашате на очајнички начин. Током недеље од 22. до 28. маја 2023. можда ћете мислити да вам треба више пажње него било које друге недеље. Покреће вас енергија Марса, а ви уместо да постанете непријатељски расположени, испадате крајње театрални, чудни и жалосни. Као врхунац очаја можете да користите друштвене мреже како бисте другима наводно представили себе као некога ко је посебан, јединствен и бољи од других. Међутим, остали неће делити идеју романтизовања вас самих, већ ће вас видети као очајника који тражи пажњу по сваку цену. Овнови су обично испуњени самопоуздањем, али предстојећа недеља чини да они сумњају у себе више него икада у животу. Уместо да се праве као да их то не дотиче, Овнови ће свима представити сопствену несигурност уз пуно драме.

Фото: Профимедиа

 

 

Близанци - изгореће у жељи

Близанци су иначе познати по дружељубивости и театралности. Период до 22. маја је био њихов по питању многих аспеката. Близанци су тако избијали у први план на свим битнијим пољима живота. Могло би се рећи да су они увек сијали, сијали и прегорели. Ову посрнулост и пад енергије приметиће чак и они сами. Уместо да се примире и сачекају неке боље дане Близанци ће по сваку цену желети да живе од старе славе, а то ће се завршити трагикомично. Слично као и Овнови, и Близанци ће мислити да је период од 22. до 28. маја само њихов, али уследиће сурова реалност. Близанцима се мора одати почаст да су успели у привлачењу пажње, мада у негативном смислу. Приморали су људе да их примете вршењем негативних активности. Они су сада особа која се одлучује за негативно исијавање. Ако не могу да привуку пажњу јер су авантуристички херој дана, онда ће бити дериште које поремети ред свега. Звезде упозоравају Близанце да им следи велико посрнуће наредне недеље. 

Јарац - ван колосека

Јарчевима наредне недеље, више него икада недостаје контрола. Можда сте имали потпуно другачију идеју о томе како ц́е наредна недеља проц́и, али сте схватили колико вам заправо недостаје контрола. Ради се о томе да је Јарац прилично забораван без контроле. Јарчеви су толико преплављени енергијом Марса, да бисте се могли нац́и у ситуацији да постанете тотално безосећајни, чак и окрутни. Ваше речи сеју зло током наредне недеље, па обавезно имајте то у виду. Ви не можете да нађете ни трунке саосец́ања, јер се осец́ате толико издано и понижено да не можете да видите дрво од шуме. Ваше реакције ове недеље су искључиво оријентисане на Марс. Ви се светите свима и попут гладијатора крећете у арену за своју освету.

БОНУС ВИДЕО: