Данас је Јаков Милатовић положио заклетву и званично ступио на дужност председника Црне Горе. На свечаности га је пратила супруга Милена која му је током читаве његове каријере била највећа подршка. По свему судећи, наш регион има нову икону стила, јер је прва дама Црне Горе изабрала невероватно ефектан а елегантан аутфит за овај важан дан.

Супруга Јакова Милатовића већ је позната по свом софистицираном облачењу, тако да дан инагурације није био изузетак да се покаже истанчан укус. Милена је за ову прилику понела нежно плаву хаљину три-четврт рукава, боје коју очигледно обожава јер смо је у тој нијанси видели и током гласачког дана. Занимљиво, Јаков и Милена одлучили су да ускладе аутфите, те се боја хаљине слаже са краватом и џепном марамицом новоизабраног председника Црне Горе.

Тродимензионални цвет на рамену даје овој лепршавој хаљини на преклоп додатни „вау“ ефекат, а прва дама Црне Горе одлучила се за дискретан накит и природнију шминку. Косу је везала у ниску пунђу и одабрала је једноставну беж ципелу на штиклу, и због овог ефектног а елегантног издања већ је пореде са Кејт Мидлтон.

ФОТО:Профимедиа

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".