Корисница ТикТок-а Џанеса Ричард из САД постала је вирална на друштвеним мрежама након што је открила угоститељске за тајне које је сазнала радећи у хотелу. Након њених исповести многи ће добро размислити пре него што следећи пут резервишу собу. У низу видео клипова прво је саветовала својим пратиоцима да не леже на покривачу на кревету јер се не пере тако често као постељина.

- Дакле, радила сам у хотелу пре неколико година и жељела бих да поделим неке тајне које можда не знате. Већина хотела не пере прекриваче између гостију. Страшна ствар је што се то ради само једном годишње. Немојте да легнете на њега, скините га - упозорила је и открила још неке од главних тајни.

Никада не говоре бројеве соба: Почела је рекавши да законски не смеју наглас да изговоре број ваше собе - нешто што се наводно односи на фирме у САД. Џанеса каже: “Тако да ћемо то обично написати на коверту, проследити вам је и рећи вам “ово је број ваше собе”.

Како добити бољу собу: Она тврди да ако се запосленом "свиђате", може вас преместити у бољу собу или апартман без додатних трошкова. "Различити хотелски брендови имају различита правила када је у питању боља соба за госте. Хотел у којем сам ја радила није баш марио за то, све док смо имали расположивост. Имала сам неке госте који су тражили боље собе бесплатно. Ако су били љубазни, дала бих им, ако нису, лагала бих и рекла да немамо слободних соба."

Како добити доручак за понети: „Ако је доручак укључен у ваш боравак, али одлазите пре почетка доручка, увек можете питати особље могу ли да вам припреме мали оброк пакет, које можете понети са собом.

Немојте користити чаше: Џанеса тврди да готово свака стандардна соба коју резервишете долази са боцом воде и чашама за пиће. "Не бих препоручила да пијете из тих чаша јер се углавном не мењају између гостију све док изгледају 'чисто'."

Резервишите директно у хотелу: Увек резервишите директно у хотелу, каже Џанеса. "Ако резервишете преко треће стране, ваша соба и врста собе заправо нису загарантовани."

Никад не ходајте боси: “Теписи су невероватно одвратни. Усисавају се између гостију, али ретко се перу и дубински чисте."

БОНУС ВИДЕО: