О овом радосном догађају, 1993. године писале су "ТВ Новости", а у наставку прочитајте одломак из текста:

Годинама је Сузана Манчић као лото-девојка доносила срећу другима. Срећна је била и она, живот јој је био као у бајци, почев од срећног детињства до удаје и романтичног, црквеног венчања. Све то пратила је успешна каријера, популарност, слава... Недостајало је само једно - дете! Остварење те жеље било је нешто што је у једном тренутку изгледало недостижно. А онда се Сузана заинатила, поздравила се са свим пословним сарадницима, рекла довиђења телевизијским снимањима, концертима, путовањима и повукла у кућу на Бежанијској коси. Ваљало је целу трудноћу одлежати, мировати. И - Сузана је уз подршку супруга Небојше Кунића издржала. Док је Неша радио, Сузана је лешкарила, "гојила се" и замишљала како ће да изгледа њен син!

А онда, 11. децембра у 9:45 у Градској болнициц на Звездари светлост дана угледала је девојчица, тешка три и по килограма, дугачка 52 сантиметра. Доктор који је обавио порођај царским резом зове се Златко Пешлагић, а иначе је Сузанин и Нешин венчани кум. Кумче је добило име Теодора и треба ли уопште рећи да је то најлепша девојчица? Уместо да доктора питамо "како је то бити мајка", обраћамо се оној која има заиста такво искуство - дакле Сузани.

Фото: репринт ТВ Новости

 

- Био је то диван осећај када сам кроз "лаку" анестезију зачула дечји плач. Знала сам тада да је све у реду и утонула сам у дубок сан. А када су ми донели бебу, ставили су је поред прозора, где сам и ја лежала. Један сунчани зрак нас је обасјао и беба је отворила очи - била је то најзеленија боја очију коју сам видела!

Да ли је тај поглед учинио да се забораве муке и одрицања да би бебица дошла на свет?

- Наравно! Све се променило када сам дефинитивно схватила да нећу моћи да родим, уколико будем радила до седмог месеца трудноће и понашала се као да се ништа не дешава. Тек када сам се помирила да трудноћа и порођај нису за мене нешто тако лепо, ствар је кренула.

Фото: репринт ТВ Новости

 

Рођење детета није био догађај само за Нешу и Сузану, него и за њихове породице, пријатеље, али и непознате људе. У болницу су стиглли бројни телеграми, честитке и букети цвећа. Обрадовали су се Сузанини обожаваоци, нарочито деца, када су чули да је њихова Штрумфета постала мама! Неша, који је у тој представи играо Гаргамела (тада се и родила њихова љубав) из претходних бракова има два сина, а Сузана намерава да нежној Теодори подари још једног брата. Тата Неша се за сада не изјашњава. Његова улога је ових дана веома важна: по цео дан заузет је пословним обавезама у сопственој компанији "Сами Холдинг", па тек увече стигне кући, да би обавио један деликатан захват - његово задужење је да купа Теодору. Наравно, за њега је то право задовољство, па поносно прича како ћеркица воли воду и уопште не плаче.

* Нпортал.рс због вас даје нови живот текстовима из богате новинске архиве "Новости", а овај текст изашао је 13. јануара 1993. године у "ТВ Новостима" *

БОНУС ВИДЕО: