Није толико неуобичајено што је један пар водио љубав на јавном месту и што их је полиција ухватила усред чина али је скоро па невероватан опис ситуације који је надахнути полицијски службеник детаљно описао у записнику.

Како каже чувар јавног реда и мира, на ауто-путу за Загреб, у непосредној близини улазне капије на Кванташкој пијаци, неваљали двојац је "упражњавао класичан с*кс" и зато је "зарадио" захтев за покретање кривичног поступка због "непристојног понашања" којим су "узнемиравали спокојство грађана" и прекршили Закон о јавном реду и миру. 

У живописном записнику до којег је дошао "Нпортал.рс" стоји: 

"Зато што су 27.10.2020. године у 21:17 у Новом Београду у улици Аутопут за Загреб, на улици - коловозу у непосредној близини улазне капије Кванташке пијаце, у возилу марке 'Сеат Ибица', затечени од стране полицијских службеника како упражњавају класичан с*кс, на тај начин што је наслон предњег сувозачевог седишта био спуштен на задње седиште, а на њему лежала *** са леђима окренутим наслону, раширених ногу, без доњег рубља, а између њених ногу се налазио *** окренут према њој.
Својим непристојним понашањем пријављени су узнемирили спокојство грађана, чиме су починили прекршај из Закона о јавном реду и миру.
Предлог: Предлажемо судији за прекршаје да за сведоке саслуша полицијске службенике."

Фото: Приватна архива

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".