Словеначки кошаркаш Лука Дончић завршио је НБА сезону далеко раније него што је планирао. Још крајем априла вратио се у Словенију где је провео ускршње празнике, стигао је да погледа меч Црвене звезде у АБА лиги против Цедевите, док је потом продужио до Хрватске где обично проводи летњи одмор. Сада се на друштвеним мрежама појавио и снимак који сведочи да је у више него добром расположењу...

 

 

Док се Никола Јокић, Леброн Џејмс, Џими Батлер и Џејсон Тејтум боре за титулу, Лука Дончић ужива у проводу, па је већ почело "пуњење батерија" пред Светско првенство које нас чека у септембру.

На снимку се види да у загрљају певача ужива у музици, иако нема звука рекло би се да су у питању његови омиљени народњаци, а уз све то написан је и духовит коментар да је сигурно било "више од шест и по тура пива и више од три и по наручене песме Саше Матића". Судећи по осмеху, Лука Дончић је нашао начин да преболи претходну лошу сезону, без икакве дилеме најгору у његовој досадашњој каријери.

У међувремену, појавиле су се и информације да би могао током лета да напусти Тексас, а већ се за њега интересују бројне франишзе, с тим да су две у предности - јер за разлику од других могу да "направе лако места" за трејд.

 

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".