Једном приликом нашалила су да је тајна њеног изгледа у пребукираном распореду и много обавеза, а када се уозбиљила, открила је да редовно тренира и да се правилно храни, те да се потпуно препородила када је из јеловника избацила једну намирницу.

Ивана је признала да може да живи на чоколади и да сладолед једе и лети и зими, ali mlada глумица пре четири године одрекла се – меса.

− Не једем месо јер ми не прија, већ три, четири године. Али кад мама направи лазање, није да по њима пребирам, али комаде меса не волим и не једем. Једноставно, имам више енергије и много боље мислим. Чини ми се да су истраживања показала да месо изазива агресију код људи – навела је Ивана.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana)

 

Како је раније причала, ћушпајз од шаргарепе и бакин спанаћ заувек ће бити најукуснија јела која је икада пробала, а за њену љубав према различитим кухињама заслужна је мама.

Нема навику да једе воће, али воли да попије смути који је сатима држи ситом. Иванина омиљена комбинација су малине, манго, јабуке, поморанџе и сојино млеко, али најчешће воли да комбинује малине и мед.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".