Иако је већина људи пуна самопоуздања и самоуверена, зна своје вредности и способности, неки нису превише сигурни у себе. Имају ниско самопоуздање и о својој вредности одлучују на основу својих искустава. Склони су томе да имају врло мало вере у своје способности, несигурни су и сумњичави и тешко верују и у себе и у друге. Астрологија је открила хороскопске знакове који су највише несигурни у себе.

Близанци

Близанци од самог почетка имају ниско самопоуздање. Не постоји неки посебан разлог за то. Осећају да нису довољно добри и увек прикривају свој труд у било каквом пројекту.

Фото: Профимедиа

 

Рак

Ракови су претерано осетљива и осећајна бића. Све схватају лично и склони су да траже потврду других. За њих су мишљења људи важна и непрестано им је потребно осигурање.

Девица

Девице су перфекционисти и врло су критичне, посебно према себи. Имају нереално висока очекивања, а кад не успеју да их испуне, имају проблема са самопоуздањем.

Риба

Рибама се може лако манипулисати јер немају своја уверења. Склоне су томе да прате оно што други људи говоре. Да би спознале своју вредност, траже туђе мишљење и ставове.

БОНУС ВИДЕО: