Рак

Брачни живот са Раковима није уопште лак. Иако су мушки припадници овог знака веома емотивни, ретко ће вам то показати, а камоли казати. На изглед ће бити равнодушни и хладни док им емотивна олуја пара унутрашњост. Зато може доћи до великих несугласица, а њихова изабраница никада неће бити потпуно сигурна у њихова осећања. Нећете их чекати у касне сате, јер су веома су породично настројени и традиционалисти који проводе доста времена у свом дому. Ипак, често су џангризави и знају много да зановетају. Углавном су верни својој супрузи, али је потребно да њихове жеље буду задовољене.

Шкорпија

Мушкарац рођен у овом знаку у браку увек мора бити доминантан. Слагаћете се добро докле год пристајете на то да будете његов пратиоц, а не равноправан партнер. Његов крхки его не подноси да жена има бољи посао, да више зарађује од њега, да се истиче више од њега или да је у било чему боље од њега, па ако пристајете на то да живите у његовој сенци, брак ће функционисати одлично. Веома је љубоморан и посесиван, прави проблем када његова изабраница и крајичком ока погледа другог мушкарца, а са друге стране сматра да је потпуно нормално да он флертује са свима.

Фото: Профимедиа

 

Девица

Он је избирљив, не воли да се везује, има дубоко укорењен страх од инфекције, а све су то карактеристике које имају важну улогу у његовом односу према љубави. Мушкарац Девица болесно је педантан и све мора да буде на свом месту. У стању је да данима не прича са супругом само зато што није користила подметач када је ставила чашу на сто. Веран је партнер, иако не претерано узбудљив. Као родитељ веома је критичан, хировит, усплахирен и хладан. Иако ће наравно волети своје дете, оно ће често то доводити у питање због њиховог хладног става и претераног критиковања. Успех у браку је донекле могућ, ако партнер има нешто сличан карактер.

Ован

Ован нагао и тврдоглав знак, импулсиван у љубави и браку као и свему другом. Нагиње томе да тражи некога слабије природе кога може заштити и импресионирати својим мужевним квалитетима. Тежи ка лидерству, а ако се партнер не сложи да буде вођен константни сукоби су неминовни. Делимично стога бракови Овна су често несрећни мада и други фактори доприносе нескладу. Један од њих је тенденција ка психичкој или физичкој полној немоћи која се може јавити. Други је склоност одају пролазним удварањима и љубавним авантурама. Инстинктивна потрага за идеалом чест је узрок брачне неверности.

БОНУС ВИДЕО: