Јупитер је највећи бенфит хороскопа јер доноси богатсво, али и утиче на ширење свега тамо где се нађе. Од 16. маја коначно прелази из ватреног и својеглавог Овна у земљаног Бика, доносећи мирнију енергију, бар док се не буде сударио са Ураном. 

Акценат ће бити на земљи, природи, природним богатствима и стигању новца кроз послове везане за те ресурсе. Промене ће осетити сви хороскопски знакови, али на различите начине у зависности од положаја осталих планета и онога што ће Јупитер кроз знак Бика активирати.

Шта сваки знак Зодијака може да очекује у наредних годину дана колико Јупитер буде ишао кроз знак Бика. 

Фото: Профимедиа

 

 

Ован

Јупитер улази у ваше поље финансија, па рођени у знаку Овна могу да очекују прилив новца и пораст самопоуздања. Частићете себе скупим путовањем у неку далеку, егзотичну земљу. У наредних годину дана фокус ће вам бити на животним вредностима које су вам изузетно важне и које постају приоритет за вас. Имаћете прилику да побољшате образовање и стицање вештина које ће вам доста значити у послу. 

Бик

Јупитер улази у ваш знак па је пред вама година у којој ћете једноставно блистати на свим пољима. Ваша достигнућа на послу ће се ценити, а у зависности од тога чиме се бавите могуће је да вам каријера напредује у правцу високе позиције у фирми. Посебну пажњу ћете посветити изгледу и коначно ћете моћи себи да приуштите маркирану одећу, али не због бренда, већ зато што је вама квалитет на првом месту. 

Близанци

Јупитер улази у вашу 12. кућу тајни и самоће, па ћете чешће него раније имати потребу да будете сами са собом. Ово поље хороскопа одговорно је и за психологију, али и институције затвореног типа, па поведите рачуна о живцима и пронађите начин како да каналиште стрес. Бићете ћутљивији, што ће бити изненађење за људе у вашој околини, али ово је прави период да се суочите са сопственим страховима и тајнама које кријете од свих. 

Фото: Профимедиа

 

 

Рак

Јупитер улази у ваше поље пријатеља, колега и амбиција. То значи да ћете коначно остварити све циљеве у каријери. Промена посла је извесна, а међу новим колегама имаћете прилику да сарађујете са особом која је врсни позналац посла који ће вам постати ментор и учитељ. Ово је и време за планове за будућност, па слободно сањајте велике снове који ће вам донети просперитет и већи прилив новца. 

Лав

Рођени у знаку Лава дочекали су својих пет минута славе. Јупитер ће активирати ваше поље статуса и титула, али и појављивања у јавности и славе која вама прија. Ово ће бити велики корак за вашу будућност и каријеру, постаћете ауторитет у својој области и врло поштовани, па ће вас его процветати. Водите рачуна само да не полетите много, јер ко високо лети ниско пада. 

Девица

Девице ће у наредних годину дана имати више него икад прилику да путују. Јупитер активира ваше поље путовања и иностранства што ће бити прилика да проширите хоризонте и интересовања. За поједине припаднике овог знака ово ће бити период духовног просветљења. Јупитер ће имати добар, позитиван аспект ка вашем Сунцу што указује на успешан раст на многим пољима. 

Фото: Профимедиа

 

 

Вага

Ваге ће у наредних годину дана имати велике промене у животу што ће многи од вас схватити и доживети као велику кризу. Посебно на удару ће бити они који су подигли кредит да би се скућили и водите рачуна да увек и на време намирујете своје обавезе јер свако кашњење може бити скупо плаћено. У себи ћете открити страхове за које нисте знали ни да постоје због чега ћете почети да се занимате за психологију у покушају да пронађете начин како да из кризног периода изађете са што мање повреда и последица. 

Шкорпија

Јупитер улази у ваше седмо поље љубави, брака и партнерских односа. Љубав ће се увећати, али и проблеми, па будите пажљиви у њиховом решавању. Многим припадницима овог знака коначно ће "сванути", судбинска љубав куца на ваша врата, па ако прижељкујете брак то ћете и остварити у наредних годину дана. Јупитер ће Шкорпијама донети и успех или уговор с неком угледном међунардном компанијом или организацијом, што ће пратити и адекватна новчана надокнада и повећање ваших прихода. 

Стрелац

Јупитер ће уласком у Бика активирати ваше поље здравља и свакодневне рутине што значи да ћете морати више пажње и бриге да посветите себи. Ако имате било какав здравствени проблем, па макар то био и покварен зуб, решите то што пре јер може доћи до компликација и увећања проблема. Посветите се неком спорту и здравом животу, нађите тренера или стручњака за исхрану. На послу ћете морати да радите више послова у исто време, тражиће се ваше максимално залагање, а резултати ће подићи ваш углед у фирми у којој радите. 

 

Јарац

Време је за бебу - укратко би била порука за све рођене у знаку Јарца. Планета Јупитер активираће ваше поље деце, па у наредних годину дана можете очекивати проширење породице. Ако већ дуго времена прижељкујете да започнете самосталан бизнис, сад је право време за то. Све што буде носило ваш лични печат, имаће успеха. Јупитер у Бику формира аспект тригона према вашем Сунцу, што ће утицати на ваше самопоуздање, али и осећај среће. 

Водолија

Планета Јупитер активираће ваше поље некретнина. Време је да коначно разрешите нерешене породичне односе који већ годинама коче ваше планове за куповину новог крова над главом. Ти проблеми се коначно решавају, па је наредних годину дана најбољи период за улагање у некретнине, без обзира на то да ли их и колико већ имате. Водите рачуна само с ким сарађујте на том пројекту и добро проверите све папире како бисте избегли преваре. 

Рибе

Рођене у знаку Риба очекује узбудљив период учења страних језика, интензивне комуникације и обуке за рад са странцима или у иностранству. Уколико планирате пресељење у неку другу земљу, велика подршка могу вам бити рођаци који већ живе у иностранству, што кроз обезбеђивање потребних папира, што за проналажење адекватног посла. Није срамота тражити помоћ зато немојте да се премишљате, чак и ако нисте баш блиски с тим рођацима, јер ће вам изаћи у сусрет.

БОНУС ВИДЕО: