Након што су на крунисању краља Чарлса поклоници краљевске породице приметили једног госта необично изгледа, неки од њих су уверени да је то била супруга принца Харија

Британски краљ Чарлс Трећи крунисан је у Вестминстерској опатији, а традиционална церемонија окупила је велики број државника и чланова краљевскиха породица из свих крајева Европе и света.

Крунисању је присуствовао и његов млађи син принц Хари, који је у врло лошим односима с породицом, а док је он пратио церемонију из трећег реда, његова супруга Меган Маркл била је у њиховом дому у Калифорнији са сином Арчијем и ћерком Лилибет.

Али, да ли је?

Свако јавно окупљање краљевске породице привлачи много пажње, а коментарише се сваки детаљ, медији ангажују стручњаке за говор тела и читање са усана, анализира се на којој се страни ревера ко носи какав брош, чије су које минђуше, ко је кога како погледао...

Ипак, сада имамо једну новину – фанови краљевске породице верују да је церемонији присуствовао и један незвани гост.

 

Наиме, на друштвеним мрежама се пише да је војвоткиња од Сасекса ставила перику, наочаре, лажне бркове и још понеки детаљ и пратила крунисање у Вестминстерској опатији прерушена у старијег мушкарца.

Ова бизарна теорија насмејала је многе, па се велики број корисника Твитера нашалио се на рачун урнебесних коментара и тога колико опсесивно људи прате британске краљевиће.

"Ништа, чекамо да чаробни напитак престане да делује", "Добар трик, Мег, кад нећеш да те препознају, само стави смешне бркове", "Људи, ви стварно морате да купите наочаре, ово је очигледно Дајана"... коментарисали су.

Иначе, ако вас баш интересује, господин с брковима је угледни велшки компотизор сер Карл Џенкинс.

БОНУС ВИДЕО: