Завађени причневи Хари и Вилијам сусрели су се на крунисању свог оца, краља Чарлса, а Хари се притом јако чудно понашао.

Принц Хари појавио се сам на крунисању свог оца, краља Чарлса, која се одржава ове суботе. На самој церемонији дружио се са својим рођакама, принцезама Беатрис и Еугенијом и њиховим супрузима, Едоардом Мапелијем Моцијем и Џеком Бруксбанком.

Фото: Профимедиа

 

 

У Вестминстерску опатију стигао је пре свог брата, принца Вилијама, и његове супруге, Кејт Мидлтон, а седео је у трећем реду између Џека Бруксбенка и принцезе Александре, рођаке покојне краљице Елизабете.

Стручњакиња за говор тела, Џуди Џејмс, коментарисала је његово понашање за Тхе Миррор и открила да је Хари деловао јако нервозно док је чекао да се појави његов отац Чарлс.

- Док је седео чекајући брата и оца да дођу, видели су се знакови растуће напетости и анксиозности. Гризао је усне и облизивао се, а почео је и брже да трепће - испричала је.

Кад су се Вилијам и Кејт појавили, Хари је погледао у брата, а онда "направио гест игнорисања".

- Хари је урадио нешто што је деловало као чудан гест игнорисања или скретања пажње док су његов отац, брат и снаја пролазили поред њега - рекла је она.

Фото: Профимедиа

 

 

- Почео је живахно да чаврља с Едоардом, показујући нешто палцем преко рамена и кикоћући се. Хари је погледао у Чарлса кад су он, Вилијам и Кејт кренули, али након што је погледао у оца, окренуо је главу и наставио да разговара с Едоардом у кључном тренутку кад су очи свих присутних на церемонији биле уперене у Чарлса и Вилијама - описала је Џуди.

Како пише Тхе Миррор, није вероватно да ће се посвађана браћа сусрести у току дана јер се Хари неће задржавати. Према информацијама извора из палате, Хари намерава да у Великој Британији буде мање од 24 сата будући да жури кући у Калифорнију јер његов син Арчи данас слави четврти рођендан.

БОНУС ВИДЕО: