У Србији се догодила незапамћена трагедија у основној школи "Владислав Рибникар" на Врачару, када је ученик седмог разреда Коста Кецмановић (13) убио осморо ђака и портира, а ранио наставницу историје и шесторо другова.

На друштвеним мрежама појавила се песма коју је наводно написао  Жарко Лаушевић, а која говори управо о овом страшном пиру. Овим путем огласио се адвокат познатог глумца и негирао да је песму написао Лаушевић.

Фото: Н. Скендерија

 

 

- Од целог текста једино је истинита констатација да је Глумац Жарко Лаушевић дубоко потресен због злодина који је починио ученик. Жарко Лаушевић није аутор поменутих стихова и нема ни један налог ни на једној друштвеној мрежи, па самим тим није ни могао да објави поменуту песму путем свог налога. Најблаже редено, тужно је да у овако несретном и болном тренутку неко промовише свој "таленат" кријући се иза имена познатих лидности, у овом случају, иза имена познатог глумца Жарка Лаушевића, наводи се у саопштењу.

- У име свог клијента поднећемо кривичну пријаву Вишем јавном тужилаштву, Одељењу за високотехнолошки криминал у Београду, против НН лица, које је отварањем лажног налога проузроковало ову ситуацију, истакао је адвокат познатог глумца.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".