Он је запетио да ће убити ученике и раднике у Економској школи.

- Онај дечак што је убио осморо деце је краљина за мене! Онакво нешто и ја спремам већ дуже време за Економску школу у Бихаћу. Биће незапамћен масакр у Бихаћу, то вам се кунем животом! Кад сте ме знали сви осуђивати и избегавати, због тога ће да буде террор - стоји у објави.

Информацију о овом немилом случају има и полиција, што је и потврђено из МУП-а Унско-санског кантона.

- Имамо информацију. Обавештава се и тужилаштво. То је особа која је позната полицији. Не знамо које је годиште. Ја мислим да је малолетан. Не знамо да ли је ико пријавио. Ми смо то видели на друштвеним мрежама и онда ми то по службеној дужности проверавамо - рекао је Бахрудин Џелалагић, портпарол МУП-а УСК за портал “Аваза“.

Фото: Принтскрин

 

Претио силовањем

Иначе, овај дечак је и раније био склон претњама и застрашивању.

Он је у октобру прошле године снимио видео у којем потврђује да је већ силовао, те да ће то са задовољством урадити опет, преноси АТВБЛ.

- Поздрав људи, ја сам силовао цурицу од 12 година и то ћу опет да урадим и не може ми ништа. То ћу опет урадити. Силоваћу их. Кад видим ту исту цуру, опет ћу је силовати, тако да знате. Јесам силовао, и шта хоћете - поручио је малолетни младић у свом обраћању на Инстаграму.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

Како су медији тада писали, родитељи малолетника су полицијски службеници те због тога вероватно поручује да му не можете ништа.

Фото:Tanjug/AP

 

Подсећамо, јуче ујутру око 8.40 часова у Београду ученик (14) је дошао у школу са два пиштоља и пуцао на ученике и особље школе. Том приликом страдао је радник обезбјеђења школе и осам ученика, док је повређено шест ученика и једна наставница.

Како је јуче рекао начелник ПУ Београд Веселин Милић дечак је овај стравичан злочин планирао месец дана и пронађен је детаљан план у стану у којем живи.

БОНУС ВИДЕО:

КРВ НА ОДЕЋИ ДЕЦЕ: Необјављен снимак после масакра у школи на Врачару

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".