Певачица је, иначе, једно време кубурила са вишком килограма, а како каже смршла је 10 килограма откако је избацила тесто из исхране.

– Избацила сам пециво, кромпир, соју, пасуљ, боранију, тестенину, грашак, пиринач, грицкалице, слаткише и сокове. Воће сам јела само недељом. Тако сам успела да скинем вишак килограма за кратко време – каже Наташа.

Она тврди да није морала да се одриче многих ствари.

Фото: АТА имагес

 

 

– Смела сам да једем све врсте меса, само нисам смела претерано масно. Чак сам јела јаја на све начине, млечне производе, али нисам претеривала са качкаваљем и фета-сиром. Свеже поврће сам уносла у неограниченим количинама. Највише сам јела купус, зелену салату, краставац, карфиол, броколи, лук и парадајз, као и орашасте плодове. Дневно сам пила по две и по литре воде – изјавила је Наташа која каже да се кључ успеха крије у редоследу коришћења тих намирница.

– Првих шест дана у недељи сам јела све, од салате до меса, а седмог дана за доручак и ручак намирнице са „забрањене листе“ попут тестенине, кромпира и пиринча. Слаткише никако не. А кад би ми се пријео неки десерт, узела бих кашику меда или интегрални кекс. После седмог дана све из почетка и тако до жељених резултата – каже певачица.

Фото: АТА имагес

 

 

Осим правилне исхране, саставни део Наташиног живота су и тренинзи, због којих је тело довела до савршенства.

– Вежбам пет пута недељно по 45 минута. Дан ми почиње доручком са ћеркама Ханом и Катјом. Потом их одвезем у школу и вртић, па одем на тренинг. Када физичка активност постане део вашег дана, престане да вам буде тешко и мрско да вежбате. Нисам од оних који то воле, али када видим шта ми вежбање доноси, не само физички, већ и психички, и не размишљам о прескакању тренинга – искрена је певачица.

Ово једе Наташа Беквалац:

Доричак: Пржена јаја и зелена салата

Ручак: Бело месо и краставац

Вечера: Риба са поврћем

Трик савет: Ако вам се приједе нешто слатко, узмите мед.

(Гранд Онлине)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".