Откривамо вам који хороскопски знакови имају репутацију највећих превараната и којем знаку не можете вероватни ни под разно.

Близанци

Близанци су познати по својој двојакој природи. Они су мајстори претварања и могу се прилагодити различитим ситуацијама. Њихове комуникацијске вештине су изузетне, али понекад користе своју моћ говора како би изврнули истину. Ако се нађете у друштву Близанаца, будите опрезни и проверите њихове намере.

Шкорпија

Фото: Профимедиа

 

 

Шкорпије су познате по својој тајанствености и манипулативном карактеру. Они су мајстори скривања својих правих намера и могу вас лако преварити. Њихова емоционална дубина може их подстаћи на неискрене поступке како би постигли своје циљеве. Ако приметите сумњиве сигнале или осетите да нешто није у реду са Шкорпијом, боље је бити на опрезу, пише Индеx.хр.

Вага

Иако Ваге обично настоје да одржавају равнотежу и мир, понекад могу да буду врло лукаве. Њихова склоност избегавања сукоба и неодлучност могу их довести до неискрених поступака. Ваге ће понекад избегавати суочавање с истином и можда ће се покушати да извуку из непријатних ситуација користећи лукаве методе. Будите опрезни ако се нађете у ситуацији у којој Вага покушава да манипулише вама.

Фото: Профимедиа

 

 

Рибе

Иако су Рибе познате по својој осетљивости и саосећајности, понекад могу да буду склоне да сакривају своје праве намере. Њихова склоност фантазирању и бег од стварности могу их довести до превара. Понекад ће Рибе користити своју саосећајну природу како би задобиле поверење других људи, а затим ће искористити ту ситуацију у своју корист. Будите опрезни ако стекнете утисак да вас Риба „мота око малог прста“.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО: