Била то способност да се препозна профитабилан пројекат или изненадно наследство, овим знаковима суђено је да имају доста новца.

Бик

Бик је знак здравља и благостања, и сходно томе, људи рођени у овом знаку имају приличну срећу са новцем. Многи Бикови у ствари воле борбу за егзистенцију, исто колико су и вредни радници. Упоредо са урођеном тенденцијом ка продуктивности, Бикови готово по правилу наслеђују новац, или уживају разне друге повластице, поклоне или велике суме новца које током живота добијају како од родбине тако и од пријатеља. Тачније, изгледа да људи рођени у знаку Бика добијају материјалну или финансијску помоћ кад год им је потребна. Бикови, или они који имају много других планета у Бику, готово по правилу успевају да у току свог животног и радног века нагомилају велике суме новца или имовине.

Фото: Профимедиа

 

 

Они Бикови који су рођени са скромнијим животним, породичним и социјалним предусловима, без великих шанси за наследство или за материјалну помоћ родбине, увек успевају да се сами изборе за сигурност и велико поштовање како себе тако и своје фамилије.

Стрелац

Стрелац је, нарочито ако се и његов владалац Јупитер налази у истом знаку, идеалан срећковић за паре и добитке уопште. Стрелац даје најекспанзивније новчане вибрације у Зодијаку, и многи мултимилионери и интернационални банкари углавном имају, ако не Сунце, онда једну од важних планета добро аспектовану у Стрелцу. За оне Стрелчеве који не постану сувише богати, огромна је шанса за велики животни комфор-која обично долази од неке продуктивне професије којом се баве. У било ком случају, Стрелчеви имају један приличан ниво луксуза и сигурности у животу, пише цицимици.цом.

Фото: Профимедиа

 

 

Јарац

Јарац је знак успеха, али такође и знак бизниса. У том случају је лако закључити зашто су особе рођене у овом знаку, без обзира на то да ли им је Сунце или Месец у Јарцу, обично веома успешне у материјалним стварима живота. Мушкарац Јарац, али и жена Јарац, знају одлично како да створе новац. Они не морају да буду ни бриљантни, ни нарочито креативни, нити необични на било који начин,али они себе умеју и те како да дисциплинују, да буду одговорни и истрајни у својим амбицијама.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".