Млада певачица Анастасија Ражнатовић и фудбалер Немања Гудељ средином септембра постаће родитељи, а откривено је и да у њихов дом стиже девојчица. Наследница Цеце Ражнатовић је у четвртом месецу трудноће, а лепе вести стигле су након годину дана љубави са фудбалером.

Фото: АТА имагес

 

 

И пре него што је упловио у везу са Анастасијом, Немања Гудељ био је тема медија и то због наводне романсе са певачицом Сањом Вучић. Месецима се писало да су њих двоје у вези, као и да ју је фудбалер оставио управо због Анастасије.

- Сања никад отворено није причала о вези са Немањом, али баш га је заволела. Било им је тешко да одржавају везу на даљину. Никад званично нису прекинули свој однос нити су се свађали, само су се удаљили. Да има нову девојку Сања је сазнала из медија и то ју је баш разљутило. Иако је свесна да званично нису пар, имали су тај неки чудан однос, баш јој је било криво што то није чула од њега. Све се брзо одиграло, Анастасија се баш заљубила, а и Немања. Иако се кратко познају понашају се као да су цео живот заједно - тврдио је прошле године извор листа "Свет".

Када је обелодањено да је Гудељ у вези са Анастасијом, Сања се огласила и навела да су њих двоје били само пријатељи и да такав однос имају и даље.

Фото: В. Данилов

 

 

- Ја не могу сад да дам конкретан коментар, увек сам причала да смо пријатељи када су нас повезивали. И даље смо пријатељи. Остаћемо пријатељи, волимо се. Ако су заједно, могу да им пожелим срећу и нека љубав траје. Само нек' се волимо - рекла је тада Сања, која сада има новог дечка. Певачица, наиме, већ неколико месеци ужива у љубави са изабраником Ненадом Цицмилом.

Анастасија Ражнатовић тренутно борави код Немање у Севиљи, где он има професионални ангажман, и где певачица већ месецима проводи већину времена.

БОНУС ВИДЕО: