Месечни хороскоп за мај 2023. године доноси лепе вести за већину знакова Зодијака. Сазнајте шта очекује сваки знак хороскопа на пољу новца!

Ован

Током целог маја, ретроградни Сатурн ће ометати ваше планове и отежавати преговоре. У овом тренутку не би требало да склапате пословне уговоре и потписујете важне папире. Правите планове, правите распореде, разговарајте о актуелним пословима са колегама, али не радите ништа ново. Овнови који се баве интелектуалном делатношћу не би требало да се у првим данима маја баве сложеним прорачунима. Месец ће вас лишити уобичајене концентрације и натерати вас да правите грешке. Пустите да звезде пређу у сазвежђе Лава, па тек онда порадите на пројектима. Месец ће бити без губитака ако све испоштујете. 

Фото: Профимедиа

 

 

Бик

Одговорни и вредни Бикови ће у првој декади маја коначно добити одобрење надлежних. Да ли сте успели да се покажете на послу у протекле две до три недеље? Ако је то истина, онда очекујте да добијете усмену или писмену "захвалницу", као и добар бонус. Ако мислите да је време да добијете бољу позицију, разговарајте са шефовима 4. маја. Постоји велика вероватноћа да ћете добити унапређење. Средином месеца немојте да обављате никакве трансакције са државним новцем. Могуће је да ћете изгубити или потрошити прилично велику суму и бићете приморани да надокнадите губитак из сопственог буџета.  Будите посебно опрезни 14. маја.

Близанци

У првој декади маја требало би да будете штедљиви. Трошите само у случају нужде, ништа преко. Пре било које инвестиције, добро извагајте предности и недостатке, како касније не бисте "грицкали нокте" чекајући плату. Боље је да не позајмљујете новац, чак ни најближим људима. Неповољни аспекти последње декаде маја ометаће вас у учењу, ово посебно важи ако сте упосали неки курс. Не би требало да тражите нови посао овог месеца. Чак и ако пронађете посао из снова, мало је вероватно да ћете с добро показати на интервјуу. 

Рак

Успеће само они Ракови који верују у себе. Сукоб између Сатурна и Сунца утицаће да заузмете песимистичан став, ако подлегнете овом утицају планета, пословни живот ће кренути по злу. Међутим, постоји решење, спас, а то је да унапред направите план деловања за цео месец и чврсто га се придржавате. У првој половини маја немојте да позајмљујете новац, те паре више никада нећете видети. Такође, немојте да трошите фирмин новац на сопствену иницијативу. Грешке су могуће а које ћете ви платити. Тежак месец, али ћете издржати.  

Лав

Имаћете приметан напредак у каријери, чак и ако сте већ на високом нивоу. Полазна тачка вашег напретка ће бити, за дивно чудо, сукоб, а у чијем епицентру ћете се наћи 13. маја. Контроверзни аспект планета ће утицати на овај сукоб са колегом. Не препуштајте се емоцијама, будите реални и све ће проћи на најбољи начин за вас. Лавовима који желе да пронађу додатне изворе прихода звезде саветују да се активирају 5-7. Велика је вероватноћа да ћете у овом периоду упознати поузданог и великодушног послодавца са којим ћете закључити дугорочни уговор. Само не покушавајте да напустите свој главни посао, иначе ћете изгубити много финансијски.

Фото: Профимедиа

 

 

Девица

Ретроградни Сатурн ће у великој мери утицати на вас и то негативно. Постаћете мање одговорни, олењићете се и бити склони грешкама. Могуће је да ћете пожелети да промените посао, али мај није добар период за овакве драстичне промене. У другој недељи маја, тачније 15, можете да усвојите нека нова знања. Неђете бити у финансијском проблему, али само ако разумно поступате. Суздржите се од импулсивних куповина, уопштено овај месец доноси несигурности и не би требало да ризикујете. 

Вага

Прва декада маја је одлично време да унапредите знања, око 8-9. упишите се на неки курс, значиће вам.  Велика је вероватноћа да би вам то платити фирма, слободно питајте. Повољан аспект Месеца и Меркура допринеће да смислите креативне начине да више зарадите.  Ако не постанете лењи и не бавите се безначајним питањима, онда ћете сигурно смислити ефикасан метод за решавање једног изузетно тешког задатка. Крајем месеца ћете осетити олакшање у финансијском смислу. 

Шкорпија

Уз мало труда, наћи ћете ефикасне начине да повећате приходе. Најбоље идеје имаћете 15. маја. Ако вам се нуди могућност додатног прихода, пристаните. Посао ћете обавити без стреса и за кратко време, а за то ћете бити добро плаћени. Не ризикујте с новцем који поседујете, не инвестирајте у не познато, кокцате се! Уколико имате нове колеге, прихватите их најдобронамерније, имаћете користи од сарадње. Посебно 23. маја је повољан период за формирање и учвршћивање веза које ће вам бити плодоносне. 

Стрелац

У првој половини маја требало би да радите по унапред утврђеном плану. Ако почнете да се "расплињавате", радите 100 ствари одједном, имаћете губитке. Распоред је најбоље да направите 3. и 4. маја. Ових дана ћете моћи да се концентришете, узмете у обзир све важне детаље предстојећег посла и формирате тачну представу о томе чему првенствено треба да стремите. Имајте на уму да ћете 7. маја доживети неки слом. Могуће је да ћете направити бројне грешке или се посвађати са неким од колега. Да бисте избегли такве проблеме, покушајте да се психички не пренапрежете уочи 6. Мудро баратајте новцем и све ће бити у реду. 

Јарац

Приходи Јарчева у мају ће се сигурно повећати. Могуће је да ће вам исплатити солидан бонус или чак одлучити да повећају плату за 15-20 одсто. У исто време, могуће је и да ћете имати среће са играма на срећу, као што је лото. Размислите о улагању новца у неко предузеће, схватите озбиљно понуду која вам стиже 24. У овом периоду боље је приштедите снагу на послу. У супротном, изгубићете снагу, штп ће се одразити на ваш перформанс, и све начему сте радили "пада у воду". Ако је могуће, узмите слободне дане од 19. до 20. маја.

Фото: Профимедиа, Д. Дозет

 

 

Водолија

Ако сте на лиерској позицији, припазите.  Планете образују неповољан аспект 6. маја због чега ћете бити непоуздани, лењи и недовољно одговорни, а своју неспособност преносите на оне који су испод вас. Гледано у будућност, ово би могло да вас стопира да добијете позицију коју прижељкујете. 20. маја ће вам пажња бити расута, могући су губици ако се не саберете. немојте да започињете нове послове, улагање ће бит промашај, Изгубићте новац. Од средине маја је преокрет. Очекује вас уносни послови.

Рибе

Покушајте да почетак маја проведете што мирније. Добро се одморите и сакупите снагу да се борите за своје место фирми. Ако не можете да узмете одмор, обављајте минимум на послу и не привлачите пажњу претпостављених. 10. маја пустите да ситуација иде својим током. Не опирите се околностима и све ће се одвијати на најбољи начин за вас. Друга половина месеца доноси напредовање у каријери, а највећи успех вас очекује  24. маја. Имаћете јаке противнике, али финнсијска ситуција ће бити веома повољна.

БОНУС ВИДЕО: