Да ли ће нам неко бити привлачан зависи од бројних чињеница, укључујући индивидуалне преференције и вредности сваке особе. Ипак, неки хороскопски знакови одишу самопоуздањем, интелигенцијом и невероватном харизмом па се у астрологији, због тих својих особина, сматрају пожељним партнерима.

Фото: Профимедиа

 

На пример, Овнови су често познати по својој храбрости и самопоуздању. Имају неку невидљиву привлачност и готово да не постоји жена коју не могу да "смувају". Удварају се на веома оригиналне начине због чега за њих не постоји "неосвојива планина".

Са друге стране, Бикови су стабилни и снажни. Неретко веома воде рачуна о свом изгледу, те не излазе из теретане, или се баве неким спортом, због чега имају изражене физичке карактеристике које се допадају женама.

Ту су и интелигнентни и комуникативни Близанци који ће вам најпре оборити с ногу домишљатим шалама и учинити да се осећате посебно. С обзиром да имају одлике и "злочестог момка", ти топло-хладно моменти чине сваки њихов однос узбудљивим.

Фото: Профимедиа

 

 

И напослетку, Лавови, који су познати по својој интелигенцији и способности комуникације, али и харизми и амбициозности. Када се устреме на једну, нема шансе да им не одоли, упорни су, галантни и често своју "лепшу" половину изненађују поклонима. У исти мах, јако им је стало до изгледа, те ће увек бити дотерани и миришљави.

БОНУС ВИДЕО: