Снови често одражавају оно под чијим смо утиском били у току дана, релфектују наше страхове, бриге, проблеме...

Исто тако, снови могу да садрже тајне поруке Универзума којима нам он говори да смо на добром путу и да нас очекују позитивне ствари. 

Фото: Профимедиа

 

 

Лепо откриће

Ако у сну нађете новчаник пун новца или сеф, накит, било шта што вас асоцира на богатство, то је веома добар знак. Универзум на овај начин покушава да вам каже да ћете врло брзо кренути путем који вас води срећи.

Необичан сусрет

Добар знак је ако се у сну сретнете са странцем. То може бити нови пријатељ или сродна душа. Ако је нека особа из сна учинила да се осећате лепо, онда се и у стварности може појавити неко веома важан ко ће вам променити живот.

Путовање

Ако сте путник у аутомобилу, возу, авиону –то је веома добар знак који указује на то да вас чекају само позитивне животне промене.

Фото: Танјуг/АП

 

 

Ако сте у улози возача, поготву машине којом никада нисте управљали, то указује на позитивне промене. Универзум вам у блиској будућности припрема лепа изненађења, пише Сенсе.рс.

Ходање у сну

Ако сте сањали како ходате у сну, то је веома добар знак. Мораћете напорно да радите како бисте остварили своје циљеве, али можете да будете мирни јер ће вам се они у блиској будућности сигурно остварити и исплатити.

Фото: Профимедиа

 

 

Вода

У источној филозофији, вода је симбол промене. Ако сте у сну видели фонтану, реку или водопад, тачније воду која тече, или сте њоме пловили, то је веома, веома добар знак. Значи да сте кренули исправним путем, да се донели добру одлуку и да сте спремни за промене. Киша је такође добар знак. Ако сте сањали да сте покисли, чекају вас само лепе ствари у наредном периоду.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".