Астролошке анализе су утврдиле да је мај месец прави моменат за нове ствари много нових могућности, ако се искористе ови дани у месеци. 

5. мај, енергија низа 5-5

Можете започети нове ствари и завршити старе. Сви ћемо имати најшири могући избор. 5. маја нема погрешних потеза, само се потрудите и све можете постићи.

6. мај - максимум меторског роја Ета Аквариди

Фото: Профимедиа

 

 

Радијант овог тока је сазвежђе Водолија. То значи да ће нам 6. маја, на дан његовог максимума, бити лакше да се бавимо интелектуалним радом. Стекните нове пријатеље и научите нове ствари. Ово је одличан дан за припрему за испите, за интервјуе. 6. маја може да буде мало лакше да превазиђете проблеме на путу ка зажеленом циљу. Не будите лењи овог дана.

7. мај - Венера улази у Рака

Венера ће бити у Раку од 7. маја до 4. јуна. Такав прелаз је изузетно повољан, јер се планета у овом воденом знаку осећа одлично. Сам прелазни дан, 7. мај, биће посебно пријатан. Ово ће већ бити дан снаге, на који астролози саветују да се сфера љубави ставља на врх свега. Ово је повољан дан за комуникацију са вољенима, романсу, љубав, флерт и забављање. Имаћемо много виталне енергије, па се потрудите 7. маја да урадите важне ствари и у нечему помогнете ближњима или сродној души.

Фото: Профимедиа

 

 

15. мај - Меркур прекида ретроградно кретање

15. маја Меркур ће престати да се креће у супротном смеру. Ово ће бити веома добар догађај који ће изазвати налет позитивне енергије. То значи да ће за многе од нас престати црни низ у области финансија и посла. Људи ће имати више жеље и снаге за комуникацију, изласке. Овог дана многи од нас ће осетити олакшање, осетити цветање енергије, пише "Сенса".

16. мај - Јупитер улази у Бика

До 15. маја Јупитер ће бити у Овну. 16. маја почиње транзит кроз знак Бика. Астролози верују да ће у овој позицији највећа планета бити изузетно позитивна. Јупитер ће престати да се меша у наше животе и престаће да контролише мисли. Сам дан транзиције 16. маја биће дан моћи. Биће лакше очистити мисли од негативности, а тешке и непријатне мисли ће нестати, баш као и лоша сећања.

20. мај - Марс улази у Лава

Од 20. маја до 9. јула Марс ће бити у сазвежђу Лава. Ово је веома добра позиција за ову планету. 20. маја нас очекује веома моћан налет енергије. Многи људи желе да промене своје животе набоље. Марс ће нам свима дати мотивацију за рад и кућне послове, као и помоћ да постигнемо успех у најкраћем могућем року.

Фото: Профимедиа

 

21. мај - Опозиција Марса и Плутона

Марс и Плутон ће се 21. маја налазити на супротним странама Земље, што значи да ове две планете неће ометати једна другу. То значи да нас 21. очекује веома ведар и веома динамичан дан у коме се могу десити многи занимљиви догађаји. Неки од њих ће бити неочекивани. Главна ствар је да будете пажљивији и обратите пажњу на важне детаље.

(НајЖена)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".