На кремацију су стигли и водитељка Тања Рађеновић са партнером, као и музичар Марко Кон, креаторка Верица Ракочевић, певачице Леонтина Вукомановић и Ванеса Шокчић, певач Марко Роквић...

Певачица Сека Алексић одржала је последњи говор и потресним речима се опростила од свог великог пријатеља.

- Планирали смо велике ствари и радовала сам се свему што ћемо заједно да урадимо, али ти си решио да одеш и, добро, не љутим се као што се никад нисам љутила када си ти у питању, али ми је жао, много ми је жао што си нас напустио - рекла је Сека.

Фото: В. Данило/АТА имагес

 

Подсетимо, Видића је хитна помоћ довезла без свести у болницу и у врло тешком стању. Одмах на пријему морали су да га интубирају, да га прикључе на респиратор како би покушали да га спасу јер је практично клинички мртав довезен. Уследила је велика борба за живот познатог креатора, али и поред свих напора и свих предузетих мера, није му било спаса.

Саша Видић је рођен 1971. године у Хрватској, али од 1991. године живи и ради у Београду. Премда је више од две деценије на српској јавној сцени о његовом приватном животу се врло мало зна.

Уписао је модни дизајн на Факултету за уметност и дизајн у Београду. Међутим, с обзиром на то да није имао сталних примања морао је да напусти факултет и да се запосли. Његова прва креација је била хаљина Бранке Катић коју је носила на додели награда након премијере филма „Ми нисмо анђели“.

БОНУС ВИДЕО: