Сузана Перовић је Анђелино понашање окарктерисала као најскандалозније до сад, а млада учесница је рекла да ће се тако понашати до краја сезоне. 

Фото: Принтскрин Јутјуб/Ред ТВ

 

- Ја не знам шта је Анђели, ко ће тебе да жали? Све Бог враћа! Рекла сам и тад - на туђим сузама срећа се не гради. Било какав однос да је Звездан имао са Аном, то је живот. Анђела се понаша тако себично, рачуна своју везу три или шест месеци са Анином, од 14-15 година. Анђела, твоја мука је за тебе најтежа и највише боли, а није те болела Анина мука и сузе, само кад се сетим кад је ушла... Како се она понека према Ани, као мајор. Онај став, покрет, глава уздигнута... Ја ћу ти рећи, девојко, против Бога се не може! Сви нека те осуде, али кад Бог спусти руку, ту нема поправке. Бићу искрена, девојко - због једног к***а оставила си своје родитеље, брата, сестру, фамилију... Приредила си ово да гледају у кревету, шта очекујеш од Бога?! Најтеже су сузе оца и мајке. Кад родитељи пусте сузу ради детета, то не може бити добро. Отворите добро очи, ово је добра школа. Не причајте о моралу, не летите, живот пише романе - поручила је Блонди и додала:

- Увек сам говорила да се не гради срећа на туђим сузама, од првог дана њене везе са Звезданом... Карма је чудо! Све се враћа. Када би човек знао да бог некоме пре, а неком касније врати, постали би много добри људи, гледали би свој живот, туђи поштовали. Кад родитељ заплаче, шта очекујеш даље - написала је Блонди, а ову њену објаву су многи подржали.

"Тако је, свака част", "све си рекла како треба", "право у мету", само су неки од коментара.

БОНУС ВИДЕО: