Лепа Лукић, легенда народне музике и једна од најомиљенијих певачица у Србији, недавно је открила тајну свог младоликог изгледа у 80-им годинама.

У емисији "Пусти бригу", Лепа Лукић је открила да редовно кува за себе и да се здраво храни, без сухомеснатих производа и слаткиша.

- Ја кувам, али немам ја ко зна коју фамилију већ све у малу шерпицу. Такође ништа сухомеснато не једем. Једем само са кашиком и сви се чуде и питају - како си таква Лепа, јеси ли радила нешто на себи? Нисам, знала би и Ана и Мара да сам ја радила нешто на себи, нисам, али се негујем - рекла је Лепа.

Фото: Зоран Јовановић

 

 

Певачица је раније имала проблеме са гојазношћу, али је то успешно решила здравом исхраном.

- Нема ту никаквог ритуала. Ја се разгаћим у кући и будем у кућној пиџами. То ми је најслађе. Када неко треба да дође, ја можда нешто додам али остајем у кућној хаљини. Важно је не јести јаку храну. Не једем ни много слатко, а волим га - објаснила је певачица.

Лепа Лукић, која има 83 године, и даље је активна у музичкој индустрији и редовно наступа широм Србије и региона. Њен дугогодишњи успех у каријери, као и њен здрав начин живота, инспирација су многима.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".