Саша Поповић испричао је како је својевремено због Злате Петровић, с којом је пре брака био у вези, забранио голотињу међу певачицама у "Гранду", а открио је и који певач се пред њим дрогирао, као и шта би било кад би објавио аутобиографију.

- То не би било добро. Ја знам много тога. Кад бих вам испричао, две године бисте имали да пишете о томе, тако да је никад нећу објавити, ово што је нешто објављено је дискутабилно. Знате, не би било коректно према мојој породици, а ни према породици оних жена с којима сам био. Народ највише занима то с ким је ко био. Људи би читали и тражили ту неку, а кад би видели да нема, било би "е изем ти аутобиографију" - сматра Саша.

Каже да није против провокативног облачења, али јесте против голотиње.

Фото: АТА имагес

 

 

- Увео сам да нема голотиње у "Гранду". Рецимо, десило се једне године, Злата Петровић је скинула брус, па груди голе... Немој, то није лепо. Ја волим да видим згодну жену и агитујем на певачице да буду лепе, згодне, секси, али да то има укуса - рекао је он у емисији "Сецирање".

Према наркотицима има јасан став.

- Дрогу, тј. кокаин, само сам једном видео у животу. Било је то 2000. године, таман смо отворили "Гранд". Имали смо клуб, где смо играли билијар. Свако вече су долазили певачи: Миле Китић, Рођа, Јашар, нас десетак и један од певача је ставио дрогу на сто да повуче црту. Јашар ми приђе и то каже, ја реко: "Немој то да радиш да неко каже да се то ради у 'Гранду'!" Ето, тад сам први и последњи пут видео дрогу. Не волим пијане људе, дрогу, пирсинг на женама. Зато сам се једном посвађао с Тањом Савић због пирсинга. Кад видим жене истетовиране, ни то ми није лепо - каже Поповић.

Фото: АТА имагес

 

 

Он још увек размишља да ли да иде под нож.

- Исти сам као и пре десет година. Каже мени једна певачица, сад да не откривам која: "Види, Сале, ти би могао да оперишеш нос, да га смањиш, да затегнеш лице." Као мали сам имао пуно бубуљица. И каже да средим подбрадак, да се затегнем и она би се заљубила у мене. Рекох, не треба ти да се заљубиш у мене, има ко је заљубљен. Не знам шта је жене привлачило на мени, нити сам леп, нормалан сам. Весна Змијанац ми је рекла: "Види, ти ћеш за неколико година бити право чичиште." Као, ногице ми танке и каже само шеширче да ставим. Рекох - мајку ти твоју, ти си се угојила, а ја се добро држим. Исхрана је у питању. Чим видим да ми стомак расте, само бела кафа, у подне шницла са салатом и одмах дође у ред, а волим слатко и све бих појео - закључује он.

(Курир)