Иван је искрено говорио о односу Ксеније и Звездана током периода њиховог забављања:

- Сећам се Звездана из периода кад смо деведесетих излазили у "Трезор". Он је тад био са Ксенијом Пајчин - присетио се Иван, па додао:

Фото: Принтскрин Инстаграм/Слика на профилу корисника xenia_pajcin xenia_pajcin

 

- Патолошки је био везан за њу, никоме није давао ни да јој приђе, а камоли нешто каже. Један певач је стартовао и настао је хаос. Поуздано знам да је Звездан организовао да га гепекују, али то је организовао због љубоморе. Није Звездан био неки криминалац високог реномеа, ма ни близу, стојим иза тога, јер сам ја у то време био у круговима жестоких момака који су важили за озбиљне криминалце. Чим је он убио човека на метар раздаљине, евидентно је да је то нека патологија и болештина код њега. Да се не лажемо, тако нешто не може нормална особа да уради. Дакле, хтео је да буде неки херој на улици, али нажалост, десило се шта се десило - додао је Гавриловић.

Певач се потом осврнуо на улазак  Ане Ћурчић у ријалити: 

- Што се тиче Ане, не видим сврху њеног уласка, осим што и даље гаји осећања према њему. То међу њима све изгледа психопатски, али све се то дешава и у реалном животу сваког трећег брака - искрен је Иван, а мишљења је да се она заправо свети Звездану:  

- Није О.К. што га провоцира, она као проба да му се свети... Мени је ње жао, тај његов афекат је грозан, али од те њене освете нема ништа. На крају ће они то испеглати, да он њу не интересује, не би ушла, стало јој је. То је љубав за њих двоје, они тако функционишу.

(Свет)

БОНУС ВИДЕО: