Јелена је одлучила да се одрекне слаткиша како би успела да поново буде витка. Током трудноће се угојила девет килограма, а у септембру је на свет донела ћерку Милу. 

- Никада нисам имала проблема са вишком килограма, а цео живот сам јела чоколаду и друге слаткише у неограниченим количинама. Таква ми је генетика! Зато никад нисам ни била на дијети, а са килажом се нисам мучила ни у првој, а ни у другој трудноћи. Док сам била у другом стању са Милијом, а затим и са Милом, угојила сам се исто - девет килограма. Међутим, после првог порођаја вишак је отишао лако. Без гладовања и тренирања. Пошто с годинама скидање килограма иде све теже после другог порођаја сам решила да променим лоше навике у исхрани. Тек тад сам успела да смршам седам килограма - прича Костовка за Хит и објашњава како сада изгледа њен јеловник:

Певачица је признала да јој није било лако у почетку, али се прилагодила да уместо слаткиша једе воће: 

- Престала сам да једем слаткише. Признајем, у почетку ми није било лако, али сам с временом почела да се осећам много боље. Доручкујем јабуку, крушку, банану или овсену кашу… Ручам углавном рибу или рижото са поврћем, пошто се придржавам Васкршњег поста. За вечеру најчешће поједем салату.

Певачица је послала важну поруку трудницама да нема потребе да се оптерећују изгледом, а још мање да гладују:

Са 66 Јелена је дошла до 59 килограма: 

- Била сам сигурна да ћу у другој трудноћи много више да се угојим него у првој! Сви су ми причали да је тако кад се носи девојчица. Мене то није занимало, једино ми је било битно да беба буде добро и да се ја осећам супер. Јела сам све што сам пожелела! Не схватам жене којима је важно да буду мршаве у трудноћи и због тога гладују. У данашње време има много начина да се на здрав начин решите вишка килограма - закључује Костовка.
 
ОВО ЈЕ ДОРУЧАК ЈЕЛЕНЕ КОСТОВ:
 
Доручак: Овсена каша
Ручак: Риба
Вечера: Салата од поврћа
 
Трик савет:
Немојте да гладујете, само избаците слаткише из исхране
 
(Информер)

БОНУС ВИДЕО: