Тамара је ове недеље вођа, па је тако решила да за потрчка изабере Мају Маринковић и Звездана Славнића. Анђела Ђуричић се није надала да ће се наћи у ситуацији у којој и Ана: 

- Искрено нисам очекивала јер имамо неки однос на дистанци, али ми је смешна реакција задругара. Немам проблем са изолацијом и верујем да ћемо сво троје бити тамо - рекла је збуњено Маја, док је Анђела сабрала два и два.

- Знала сам све већ, ово ми је очекивано због поделе буџета. Имала сам тај утисак цео дан. Људи једва чекају да растуре нашу везу - рекла је Анђела.

А онда је водитељка Ивана Шопић поставила логично питање:

- Да ли ћеш ићи у изолацију са њим? - питала је Ивана.

Али је уместо Анђеле, као и обично, одговорио Звездан:

- Тамо ћу да преспавам и то је то. Она неће ићи у изолацију са мном - рекао је Звездан.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Задруга Оффициал

 

Анђела је посумњала у Мају Маринковић да ће завести Звездана: 

- Са Мајине стране знам да нешто има, а Звездан је са без мог утицаја донео одлуку да стави тачку са њом и има прилику да ми докаже - казала је забринута Ђуричићева, док је њен драги покушавао да окриви Тамарис:

- Рекао сам да што се Тамарис тиче, ако је ово твоје онда си такав дупљак и треба да те буде јако срамота. Реч нисам рекао на твоју тему, ово је толико ружно и одвратно. Теби на част. Реч са Мајом нећу имати у изолацији и ко год да је утица и њима на част - казао је Славнић покушавајући да делује љуто, док је Анђела ронила сузе које је приметила Шопићева:

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Задруга Оффициал

 

- Што плачеш, Анђела? - питала је Ивана, Анђела је дала неочекиван одговор:

- Поносна сам што овако прича. Као што је указао поштовање Ани онда кад је први пут послат, сад је и мени. Онда кад смо ми били у вези пре него што је Ана ушла био је у изолацији са Александром и остао ми је стрес од тада - рекла је Анђела.

А тада је Звездан подвикнуо својој девојци:

- Ајде седи више, то је моја жеља - викнуо је Славнић, па је Анђела села.

Маринковићева је унапред опрала руке од могуће кривице за превару: 

- Не видим чему толика драматургија. И Ана је жена исто плакала, наравно да ће изолација показати како стоје ствари. Верујем да ће Звездан одржати реч. Мислим да неповерење постоји баш због овакве њене реакције. Наше дружење је било обострано, нисам ништа на своју иницијативу радила - ликовала је Маја, док је Звездан наставио да игра улогу љутог момка:

- Је л' сам ја рекао? Што мене и њу сад стављаш да смо радили много горе ствари. Шта хоћеш да оправдаш сад - додао је он, а Маја се бранила:

- Имам право на став и мишљење - рекла је Маја.

Након ове Тамарине одлуке која је дубоко узнемирила Анђелу, Звездан је са њом изашао испред Беле куће где јој је тражио да не плаче:

- Немој случајно да би заплакала и да ме нервираш - рекао је Звездан, али она није могла да се смири:

- Је л' могу да имам природну реакцију? - рекла је Анђела.

- Немој да показујеш. Испада да се ти после три месеца бринеш и плачеш због мене, онда се постави како је њој било. Немаш тежину и испадаш смешна. Не можеш да се поредиш са њом после њеног бола. Десиће се да изађемо напоље и овакву реакцију не желим. Ја сам сад толико љут да не знам шта да се деси не би могло да се деси - казао је Звездан.

БОНУС ВИДЕО: