Како је открила у РТС "Ординација" њој су се почеле одузимати руке, а све до момента док није кренула да испушта ствари из руку, није знала колико је болест узела маха.

- Пробудила сам се из чиста мира и лева рука ми је била потпуно утрнула. Прво је почела лева. Како је време пролазило почела је десна. Тако се смењивало све док није постало сваке ноћи обе руке - каже Изворинка.

Фото: В. Данилов

 

 

Лекарка јој је рекла да мора да ради вежбе, међутим, то није много помогло.

- Радим све што ми је речено, стављам мелеме, али не осећам руке, док једном ми није испала шоља са кафом. Мртва рука ништа. Други пут на концерту, држим микрофон, испаде ми микрофон из руке. И не осећам руку уопште. Видим враг је однео шалу. И одем код специјалисте. Мање је било болова. Одем на магнет кичме. Ту нема ништа, међутим руке су показале да је нерв заглављен у тунелу на перевоју шаке и не може да пошаље сигнал - каже Изворинка Милошевић и додаје:

- Операцијом сам вратила функцију руку у рекордном року. Ипак то може после извесног времена да се врати. Али прошло је 13 година да немам никакве тегобе - каже Изворинка.

Није јој било баш свеједно, али на операционом столу је чак и певала.

- Није била тотална анестезија. Ја нисам гледала у том правцу, певала сам Македонско девојче, кад лекар каже - готово. После извесног времена сам и другу руку оперисала. Верујем да неће да се врати проблем опет - каже Изворинка у емисији "Ординација" на РТС.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".