Водитељ Огњен Амиџић недавно се развео од манекенке Данијеле Димитровске са којом има сина, а у јавности ретко кад говори о свом приватном животу. Мало ко зна да познати водитељ има веома успешну млађу сестру.

Маја је, наиме, две године млађа од Огњена и она је магистар енглеског језика.

Фото: АТА имагес

 

 

- Иначе, моја сестра Маја Амиџић је магистар енглеског и течно прича британски енглески - објавио је он на Твитеру, а сестра му је узвратила срцем.

Огњен је раније причао о одрастању са сестром, те том приликом испричао да су им родитељи били строги.

 

 

- Разлика између нас је две и по године, али никада се према њој нисам понашао као да сам старији брат. Ипак, увек смо били у малом раскораку, а највише сам волео да је изнервирам и онда да се смејем. Није било великих свађа, али ме је неколико пута јурила ножем… - причао је он за Глоссy једном прилком, па наставио:

- Међутим, данас смо у одличним односима. Родитељи нам нису били строги, али знало се шта је ред и ко је ауторитет, као и шта се може, а шта не, мада нас никада нису тукли - закључио је тада водитељ.

Иначе, Огњен је остао без оца када је имао 16 година. Веома непријатна вест да му је отац погинуо сопштена је прво управо њему.

 

 

- То је било веома чудно. Мени су прво саопштили ту вест. Тада сам имао 16 година и остао сам, ноћ је била, мама и сестра су спавале, остао сам да спремам нешто за школу. Око један пола два ноћу сам чуо шушкање око врата, неко куца, отварам, два полицајца. Ја онако збуњен, вероватно су они добили задатака: "Морамо да вам кажемо нешто, десило се нешто страшно, трагедија..." и мени су саопштили. И како можеш да реагујеш, затечен си, пробудио сам маму па сестру. Када су они мени то саопштили ја сам тог тренутка ту информацију примио и спаковао и то је то - рекао је водитељ у емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" и наставио:

- Ја мислим да сам на ту тему заплакао једном или два пута.

БОНУС ВИДЕО: