Срђан Жика Тодоровић од тинејџерских дана важи за великог шмекера и заводника. Међутим, иако је вечити заљубљеник у рокенрол и у складу с тим је и добар део живота провео, ипак је нашао жену свог живота и скрасио се уз прелепу супругу Ану.

Фото: В. Данилов

 

 

Жика је 1998. године на Ади Бојани упознао студенткињу Филолошког факултета, Ану Јовићевић, која је пореклом са Цетиња. Убрзо су почели да се забављају, а глумац је од самог почетка био сигуран да је пронашао жену свог живота. 2004. године су се венчали у њеној породичној кући на Цетињу. Свако лето су проводили у кући његовог оца у рибарском насељу Бигово, а ову традицију су наставили и када су добили дете.

Ана се не појављује често у медијима, те је јавност ретко може видети поред прослављеног глумца. Међутим, Жика је својевремено на Инстаграму објавио фотографију на којој ужива са својом лепшом половином на обали покрај мора.

 

 

- Ана, Вања и ја - написао је кратко Срђан Жика Тодоровић поред фотографије која је настала у заливу Бигова код Котора.

Давних дана његов отац, глумац Бора Тодоровић, сазидао је кућу на Црногорском приморју. Када пожеле да се склоне од Београда и одморе од пословних обавеза, Срђан и његова супруга потраже мир на овом лепом месту на јужном Јадрану.

Популарни глумац на плажу је понео гитару, те је несумњиво да је то био дан за памћење.

 

 

Тодоровић се једном приликом појавио са Аном и на једном јавном догађају пре четири године, а то је Фестивал глумачких остварења.

- Моја Анчи и ја. Ниш. Фестивал глумачких остварења 2018 - написао је глумац уз фотографију на којој је евидентно колико су срећни и спокојни заједно.

(Уна ТВ / Уна, дуе,тре шоу)