Приликом реновирања кухиње, наишли су на огромну рупу испод кухињског пода, а после копања, испоставило се да је реч о бунару дубоком пет метара који датира из 18. века. Бунар су одлучили да учине делом свог дома, а тиктокер је документовао цео процес и тако прикупио милионе прегледа на платформи.

- Пре нешто више од месец дана наишли смо на нешто апсолутно невероватно испод нашег кухињског пода - рекао је тиктокер и додао: - Нисмо ни знали да ходамо преко 300 година старог бунара задњих 20 година.

- Док смо уклањали део песка, наишли смо на стварно чудну шљунчану смесу на једном месту. После истраживања показало се да је шупаљ и пун воде - објаснио је.

 

 

Посумњао је на цурење и наставио да копа, што је само довело до још воде, а затим је наишао на циглени зид и тада је био готово сигуран да је наишао на извор воде у кући. У том тренутку донео је одлуку да га угради у нову кухињу.

Да би то учинио, требало је да довести бунар у ниво са подом, а затим је поново морао да исушује ​​бунар док се пунио водом и смишља како да спушта и подиже канте у бунар и из њега.

Коначни план био је да се бунар опреми прозирним поклопцем и тако постане призор који ће засигурно одушевити госте, па је објавио видео великог откривања завршног изгледа бунара.

БОНУС ВИДЕО: