Ретко ко са наших простора није чуо за хумористичку серију "Ало, ало" која је често емитована на разним телевизијама, иако је од првог емитовања прошло доста времена.

Тачније, прошла је чак 41 година од емитовања прве епизоде серије у којој је лик шармантне Ивет тумачила британска глумица Вики Мишел.

72-годишња глумица појавила се у ББЦ-јевој серији Еаст Ендерс, а недавно је за "Тхе Сун" открила да се осећа упола млађе, објаснивши како се противи естетским операцијама.

- Имам 72 године, али у глави имам 35. Никада нисам ништа радила на лицу, ја сам глумица, лице мора да ми се помера - изјавила је и открила једну од тајни њеног изгледа:

- Увек скинем шминку и хидрирам лице. Мама ми је увек говорила: "Никада немој да изађеш из куће без ружа", тако да то никада не радим - рекла је она.

Такође, додала је и како свој изглед дугује добрим генима.

- Хвала Богу на мојим генима, никад ништа нисам радила и на то сам прилично поносна. Чула сам да се појавило природно затезање лица па бих то могла да пробам - рекла је она.

Глумица је изнела свој став о естетским операцијама и објаснила да данас сви изгледају исто додавши како је задовољна својим изгледом.

БОНУС ВИДЕО: