Фотограф венчања Џонатан Пајаки није могао а да не открије целу сцену на ТикТоку.

- Кад ми је младожења ово рекао мало пре венчања, знао сам да ће нешто поћи по злу... - изјавио је.

Младожења Мајкл је, кад га је Џонатан упитао: "Желиш ли нешто да кажеш својој будућој невести?", одговорио: “Надам се да ћемо имати пуно секса".

Касније, док је стајао пред олтаром са својом супругом, Дестини, младожења је кренуо да чита своја обећања и рекао: 'Само су две ствари потребне да бих био срећан: да ми је стомак пун, а јаја празна. Иако си невероватна у пола тога, стварно ти морамо дати неколико лекција о кувању'.

- Чак и кад ми стомак није пун, не постоји нико кога бих могао више да волим у овом животу, осим ако стварно не добијем прилику да упознам Маргот Роби. Од почетка су ми увек говорили: ‘Живот постаје још бољи када деца заспу, а ти ми кажеш да дођем у спаваћу собу' - наставио је.

Затим је описао неке експлицитне сцене које се одвијају иза затворених врата пре него што је додао: “P.S. Будући да си тако добра у доношењу одлука, попут ове да се удаш за мене, можеш одабрати хоћеш ли вечерас завршити као тостирана штрудла или Твинки."

- Мајкл! С обзиром на то да сам ја његова мама, с њим ћу се позабавити касније... Биће кажњен, у сваком случају - узвикнула је његова мајка на снимку.

Многи су остали шокирани овим видеом и у коментарима су поделили своје мишљење о овом несвакидашњем говору.

- Ово је било тако без поштовања говорити на дан венчања, пред пријатељима и породицом. Ја бих га одмах напустила - писало је у једном коментару.

- Неее, ово је велика црвена застава! Одвратно, ово му стварно није требало - стајало је у другом.

Други су пак били шокирани што је све то рекао пред властитом мајком, а једна особа је коментарисала: 'То је рекао пред целом породицом?!'. док је трећи додао: "Смешно је, схватам, али - на венчању?! Пред твојом мајком?!".

Упркос реакцији, чини се да је млади Дестини Лентини овај говор био врло духовит и није имала ништа против, а то је потврдила и коментаром испод видеа. 

- Ја сам млада и ово није "црвена застава". Заједно смо већ 10 година и одлучили смо да се венчамо непосредно пре наше 10. годишњице - написала је, пише Тхе Сун.

БОНУС ВИДЕО: