Глумица Ивана Михић иза себе има низ запажених улога у домаћим серијама, успешна је на многим пољима, међутим, једино што је хтела, а није остварила је то да постане мајка.

‒ Нисам размишљала да усвојим дете, желела сам да родим своје ‒ рекла је глумица једном приликом, преносе домаћи медији.

‒ Свакако, изузетно поштујем људе који се одлуче на тако одговоран и хуман потез.

Фото: Милутин Лабудовић/Архив Новости/Јутјуб принтскрин

 

 

Ивану у последње време не виђамо у новим пројектима, а она је своје задовољство и мир у души пронашла у породичној кући у Гроцкој, као у манастиру Рајиновац, где је помагала око поправки, реновирања и свакодневних животних потреба у овом светом здању.

- Последње три године моји одласци у Рајиновац добили су посебну димензију . Отац је тамо у вечном миру. Одласцима у манастир стекла сам неколико пријатеља који су везани за ово место. Разговарала сам са Серафимом око манастирских потреба и његовим идејама и плановима за унапређивање манастира, па сам се постепено и сама укључивала, јер сам била у ситуацији да могу да помогнем. Знала сам ко би могао и ко би био спреман да нам помогне.

- Архимандрит Серафим, као старешина манастира, свакодневно поред својих духовних активности лично обавља и све физичке послове, зидарске, мајсторске и према манастиру се опходи као прави домаћин. Тако сам га затицала на трактору или за косилицом. Трудим се колико могу да помогнем таквом човеку који је и изузетно образован, завршио је богословију и говори руски и енглески.

Иванин отац Гордан Михић мир је пронашао у порти манастира Рајиновац, што је била његова последња жеља.

- Мој отац живи кроз мене, своје дете и преко моје мајке, а његове животне сапутнице, као и кроз оне који су га волели. Његово огромно дело чини га свакодневно присутним преко филмова, серија и драма - рекла је Ивана Михић прошле године за магазин "Глориа".

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".