Далилин отац, Хусо Мујић, је све време причао да Дејан није променио веру, а сада се огласио и том приликом је признао због чега је лагао.

Фото: Јутјуб принтскрин/Dejan Dragojevic

 

- Зашто сам лагао? Па морао сам. Нека ми свемогући Алах опрости и не узме за грех. Много сам се обрадовао што је Дејан коначно признао да је примио нашу веру. Ми смо се још одавно договорили с хоџом да је најбоље да се о томе не прича јавно. Лагао сам и јер сам се с Далилом и Декијем договорио пред њихов улазак у "Задругу" да се то не спомиње и ако питате. Плашили су се да Дејан неће победити ако се то сазна. Али Алах је велики и победио је. То се знало у Шепку, знали су и Фатија и Зумрета и Дамир и сви, па су једва дочекали да испричају за новине и да се сликају, али нема везе. То није било моје да кажем, зато сам демантовао - признао је Хусо за "Курир".

Фото: Јутјуб принтскрин/Дејан Драгојевић

 

Подсетимо, Дејан је отпутовао у Меку, како би посетио џамију за време Рамазана, те је на свом Јутјубу причао о свему што зна о муслиманској вери.

- Дошао сам у Медину, треба да се обави омра. Сада смо у "Посланикову џамију". Углавном овде се добија вода, седи се. Жене и мушкарци су одвојени скроз. У исламу сам четири године и ово ми је четврти Рамазан - открио је Драгојевић.

БОНУС ВИДЕО: