Суд у Франкфурту осудио је Јасмин С. (29) на 5 и по година затвора због убиства своје 18-месечне ћерке таблетама за спавање, преносе немачки медији. 

На основу анализе прамена косе детета, утврђено је да су девојчици даване таблете за спавање и таблете против мучнине. Мајка се на суду бранила тврдњом да она је била "дете које је вриштало" и да ноћу није могла да се одмори, пише Билд.

Према оптужници, све се одиграло крајем 2021. године, када је коктел лекова усмртио годину и по дана стару девојчицу. Суд је утврдио да је мајка око 5 сати изјутра затекла беживотно тело ћерке те да је онда сковала план како да заташка свој злочин. У оптужници се наводи да је Јасмин тада гурнула фиоку комоде преко тела свог детета, како би исценирала да је девојчица током игре преврнуло комад намештаја који је пао на њу и усмртио је. 

После Микине смрти, мајка је почела чудно да се понаша и тражи донације за сахрану.

- Изгубили смо нашу малу принцезу прошлог петка када је имала годину и по годину. Угушила се сама у својој соби и ја (мама) сам је нашла - написала је она на друштвеним мрежама. Ипак, ту није био крај њене бизарности јер је након тога почела да тражи помоћ видовњака како би успела да ступи у контакт са својом преминулом ћерком. 

Како преноси Билд, утврђено је да је она ћерки дала лек из сажаљења јер и њој помаже. Она је и сама због психичких и физичких болести постала зависна од таблета и надала се да ће коктел, који је био добар за њу, донети олакшање и детету. После девет месеци у притвору, признала је да је требало је да видим да више не може да се брине о њој и да постаје опасност за своје дете.

- Каква год ме казна чека, она се не може поредити са овим болом - рекла је она.

БОНУС ВИДЕО:

ВОДЕНИ ТОПОВИ И СУЗАВАЦ: Погледајте сукобе у Лиону на протестима против реформе пензионог система

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".