Милорад Мандић Манда напустио нас је пре скоро седам година, а иза себе је оставио незаборавна глумачка остварења, али и четворо деце.

У првом браку са Ксенијом Соњом Бурзан добио је Марка, Марију и Филипа, а у другом, са колегиницом Анастасијом Ањом Мандић, сина Андрију.

Мандина једина ћерка постала је уметницу високог калибра, а осим талента за уметност, судећи према фотографијама, наследила је и татин шарм.

Марија је изабрала сликарство, а осим сликања на платну, годинама се бави и дигиталном фотографијом, а њена уметничка дела, остављају јавност без даха, као што је њен отац остављао публику без речи у препуним позоришним салама, али и пред филмским платном.

- Одрастао сам у скромној породици и васпитаван сам тако да нисам имао много жеља. Био сам свестан да су многе ствари за мене биле немогуће, иако су се моји родитељи трудили да сестри, брату и мени обезбеде што више. Када сам добио своју децу, покушавао сам да сваку њихову жељу остварим истог тренутка. Због таквог става они су били изгубили интересовање за изненађења, а ја сам схватио како сам својим поступцима постигао контраефекат. Међутим, временом су почели другачије да размишљају и научили су да цене родитељски труд. Водио сам их на снимања да виде колико су напорна и како сам на неки начин жртвовао породицу због заната, што ме много боли - говорио је глумац о породици за магазин Сторy 2010. године.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".