Лик покојног Џеја је добио привилегију да глуми Хусеин Алијевић, познатији као Хуса из некадашње групе „Beat street”. Како се сазнаје из куће „Pelicula production“ сценарио је написао Стефан Бошковић, а режија је поверена Немањи Ћеранићу.

Фото: Д. Мишић

 

Како се раније писало, ток филма ће пратити и Џејево упознавање са Марином Туцаковић и Александром Радуловићем Футом који су иначе и заслужни за његов успех у свету естраде. Марина и Џеј су сарађивали свих година, али су престали да се виђају после његове операције срца 2017. године, али су увек били у контакту и сећали се старих добрих времена. 

Они који су били у прилици да прочитају сценарио тврде да ће живот Џеја, од његовог детињства па до момента славе, бити представљен веродостојно, баш како је Џеј и живео окружен пријатељима са Дорћола.

Фото: Архив Новости

 

Како се наводи, до краја лета биће завршено снимање филма о животу и раду великог певача - Џеја Рамадановског.

Подсетимо, Џеј је преминуо у свом дому 6. децембра од срчаног застоја. Њему је тада позлило, а лекари Хитне помоћи покушали су реанимацију, али му није било спаса. Иза себе је оставио бројне хитове, а најпознатији међу њима је и "Недеља", дан, када је и преминуо.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: